Homepage  / Vedete / Vedete străine

Următorul mare proiect pentru prințul Harry și Meghan Markle. Ce vor să lanseze pe Netflix

Următorul mare proiect pentru prințul Harry și Meghan Markle. Ce vor să lanseze pe Netflix

de Andra Stana,

Meghan Markle și Harry au împărtășit cu lumea întreaga povestea lor de iubire. Docuseria Netflix care le poartă numele a fost lansată în decembrie 2022. Apoi, prințul și-a lansat volumul de memorii, „Spare/Rezervă”. Acum, Ducele și Ducesa de Sussex au în plan o nouă mișcare curajoasă. Iată ce proiect plănuiesc să lanseze în perioada următoare pe platforma de streaming.

Prințul Harry și Meghan Markle, un nou proiect la Netflix

După ce și-au împărtășit povestea de iubire în seria documentară Harry & Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex ar plănui să realizeze comedii romantice pentru Netflix. Cuplul, care a semnat un contract pe mai mulți ani cu compania de streaming în 2020, ar vrea să se îndepărteze „de conținutul despre ei înșiși”. În schimb, Harry și Meghan ar pregăti – pentru perioada următoare – mai multe show-uri TV „amuzante”, potrivit celor de la The Telegraph.

„Se va pune mai mult accent pe conținutul fictiv, pe scenarii”, a declarat o sursă pentru publicație. „Va fi vorba de comedii romantice, de programe care să ne facă să ne simțim bine.”

Meghan Markle visa de ani buni la o „comedie romantică de modă veche”

The Telegraph a precizat că prințul Harry și Meghan Markle nu intenționează să apară pe ecran. Fosta actriță din Suits / Costume a vorbit despre dorința de a vedea o „comedie romantică de modă veche” într-un interviu acordat anul trecut revistei Variety.

O mare parte din modul în care eu și soțul meu vedem lucrurile este prin povestea noastră de dragoste. Cred că de asta s-au conectat oamenii din întreaga lume, mai ales cu nunta noastră”, a declarat Meghan Markle, pentru Variety, în timp ce discuta despre proiectele ideale pentru compania Archewell. „Oamenii iubesc dragostea. Definiția noastră a iubirii este cu adevărat expansivă: Iubirea partenerului, iubirea de sine, iubirea de comunitate și de familie. Folosim acest lucru ca bază de referință pentru tipul de emisiuni și documentare pe care ni le dorim acolo.”, a mai spus soția lui Harry.

„Pentru scenarii, vrem să ne gândim cum putem evolua și să facem ceva amuzant! Nu trebuie să fie întotdeauna atât de serios. Ca o comedie romantică bună. Nu-i așa că ne e dor de ele? Mie îmi lipsesc atât de mult”, a continuat ea. „Probabil că m-am uitat de un milion de ori la ‘When Harry Met Sally’. Și toate comediile romantice ale Juliei Roberts. Trebuie să le vedem din nou“, a mărturisit atunci fosta actriță.

Următorul serial al ducilor de Sussex, Heart of Invictus, e aproape de lansare

Meghan și Harry au semnat un acord cu cei de la Netflix în 2020. „Ne vom concentra pe crearea de conținut care informează, dar și dă speranță, au declarat cei doi pentru The New York Times. „În calitate de noi părinți, realizarea de programe inspiraționale pentru familie este, de asemenea, importantă pentru noi”.

Archewell Productions a anunțat primul său serial Netflix, Heart of Invictus, în aprilie 2021. Docuseria urmează să fie lansată în această vară, mai scrie sursa menționată anterior.

Seria documentară Harry & Meghan a avut premiera în decembrie 2022, urmată de Live to Lead, pe care au produs-o în calitate de producători executivi.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton