Homepage  / Cinema

Ursulețul Winnie va avea și el propria adaptare live action

Ursulețul Winnie va avea și el propria adaptare live action

de Redactia Tvmania

Regizorul Marc Forster a fost ales de Disney pentru a pune în scenă aventurile lui Christopher Robin, proprietarul ursulețului Winnie, în varianta live action.

„WINNIE THE POOH”

The Hollywood Reporter a aflat că noul proiect de la Disney și-a găsit regizorul în persoana lui Marc Forster. Cunoscut mai ales pentru filmele sale de acțiune, ca „007: Partea lui de consolare” / „Quantum of Solace” (2008), „Misionarul războinic” / „Machine Gun Preacher” (2011) sau „Ziua Z: Apocalipsa” / „World War Z” (2013), Forster are însă și o parte mai sensibilă în filmografia sa, reprezentată de pelicule ca „În căutarea Tărâmului de Nicăieri” / „Finding Neverland” (2004) sau „Vânătorii de zmeie” / „The Kite Runner” (2007).

Scenariul, intitulat „Christopher Robin”, este semnat de Alex Ross Perry și urmărește viața lui Christopher Robin. Acesta nu mai are pantalonașii scurți cu care îl știam din cărțile semnate de A.A. Milne și ilustrate de E.H. Shepard. Este mare acum și a devenit om de afaceri. Munca este acum prioritatea sa și nu prea mai are timp de soție și fiică. Pe acest fundal apare Winnie care-i face o vizită pentru a-i cere ajutorul să-și găsească vechii prieteni.

Noile aventuri ale ursulețului Winnie nu au încă o dată de lansare.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

Disney lucrează la un live-action cu Albă ca Zăpada

Disney pregătește un „Peter Pan” în varianta live-action

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton