Homepage  / Seriale / Seriale americane

„Urzeala tronurilor” a murit, trăiască „Urzeala tronurilor”! Primul spin-off al serialului de la HBO a fost comandat

„Urzeala tronurilor” a murit, trăiască „Urzeala tronurilor”! Primul spin-off al serialului de la HBO a fost comandat

de Redactia Tvmania

HBO a comandat oficial producția pilotului primului spin-off al serialului „Urzeala tronurilor” / „Game of Thrones”, sub supervizarea scriitorului George R.R. Martin și a scenaristei Jane Goldman.

Chiar dacă finalul serialului „Urzeala tronurilor” este programat pentru 2019, cu cel de-al optulea sezon, universul fantasy creat de George R.R. Martin va continua. Primul dintre cele cinci spin-off-uri a fost oficial acceptat de canalul HBO. Cei doi showrunneri, care s-au ocupat până acum de aventurile cu dragoni, David Benioff și D.B. Weiss, nu vor mai fi implicați, postul lor fiind luat acum de duo-ul George R.R. Martin, autorul seriei de romane „Cântec de gheață și foc”, și Jane Goldman, scenarista care a mai lucrat la „X-Men: Cei dintâi”, „Kick-Ass”, „Kingsman” sau „Copiii domnișoarei Peregrine: Între două lumi”.

Niciun detaliu nu a fost dezvăluit până acum. Zvonurile sunt că am putea fi conduși înapoi în timp, în urmă cu mii de ani, pe vremea primelor legende și ale eroilor din Westeros… poate vom afla cum au fost creați Umblătorii Albi, de unde au venit dragonii sau cum erau primii oameni. Jane Goldman va ocupa și postul de showrunner al serialului care e așteptat pe micile ecrane după ce cel de-al optulea sezon din „Urzeala tronurilor” va fi difuzat.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton