Homepage  / Știri / Televiziune

„Urzeala tronurilor” ajunge diseară la finalul sezonului 3

"Urzeala tronurilor" ajunge diseară la finalul sezonului 3

de Redactia Tvmania

Sezonul trei al serialului, care a fost ecranizarea primei jumătăţi a celei de-a treia cărţi din seria "Cântec de gheaţă şi foc" a lui George R.R. Martin, se încheie azi, la ora 22.00, la HBO.

Fanii „Urzeala tronurilor” au fost luaţi prin surprindere de penultimul episod, când Robb Stark, soţia şi mama lui (da, da, însăşi Catelyn Stark) sunt toţi ucişi brutal la Nunta Roşie într-un complot orchestrat de Lordul Walder Frey, drept răzbunare pentru că Regele Nordului şi-a încălcat promisiunea şi nu a luat o Frey de nevastă.

Scena a fost chiar mai sângeroasă decât a fost descrisă în carte de George R.R. Martin, cunoscut de altfel drept un scriitor care îşi ucide pe capete personajele.

Încep filmările pentru sezonul 4

Producătorii au confirmat în aprilie că producţia va avea un nou sezon, al patrulea. Lucrul la acesta va începe în curând, scrie radiotimes.com; sezonul cu numărul patru va fi filmat începând din iulie, urmând să fie difuzat la începutul lui 2014.

Seria a patra va fi bazată pe cărţile trei şi patru ale seriei lui R.R. Martin (A Storm of Swords şi A Feast for Crows).

Echipa este foarte secretoasă în ceea ce priveşte continuarea poveştii. „Fiecare sezon vine cu provocări la pachet, fie că sunt nunţi sau bătălii sau multe decese…”, a spus Donna Hughes, principala responsibilă cu vestimentaţia actorilor din „Urzeala tronurilor”.

Povestea continuă până la sezonul… 7?

Producătorul Frank Doelger a declarat recent că povestea s-ar putea întinde pe parcursul a şapte sezoane, dar alte surse, printre care şi creatorii serialului, au lăsat să se înţeleagă că ar fi vorba de mult mai multe serii.

„Nu privim sezoanele care nişte adaptări a fiecărei cărţi în parte, ci mai mult ca o adaptare a întregii creaţii a lui George”, a spus producătorul executiv al serialului, David Benioff.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton