Homepage  / Seriale / Seriale americane

„Urzeala tronurilor”: Trailer-ul, pozele și sinopsisul oficial ale episodului 5 din sezonul 7, „Eastwatch”

„Urzeala tronurilor”: Trailer-ul, pozele și sinopsisul oficial ale episodului 5 din sezonul 7, „Eastwatch”
8

de Redactia Tvmania

Acum, că s-au mai stins ecourile incredibilului episod 4 al sezonului 7 din „Urzeala tronurilor”, „Prada de război”, și am analizat în detaliu toate imaginile cu Drogon condus în luptă de Daenerys, vrem să știm la ce să ne așteptăm de la următorul episod, „Eastwatch”.

Dar, dacă tot suntem aici, merită să facem o paranteză și să menționăm că, în ciuda atacului cibernetic căruia i-a căzut pradă HBO-ul și deși episodul 4 a fost piratat pe net cu două zile înainte de premiera oficială, „Prada de război” a stabilit, scrie Variety, un nou record de audiență pentru „Game of Thrones”: episodul a fost urmărit la tv, în SUA, de 10,2 milioane de telespectatori, depășind  primul episod al sezonului 7, care deținea recordul anterior, cu 10,1 milioane de telespectatori.

Take this, hackers!

Înainte să ne întoarcem la episodul 5 din sezonul 7, „Eastwatch”,  și la informațiile pe care le-am adunat, ne facem datoria și spunem poezia:

 

Atenție, spoilers!

 

Sinopsisul oficial al episodului zice așa (sursa fiind TV Guide):

„Daenerys pretinde loialitate de la soldații supraviețuitori din armata Lannister. Jon primește un avertisment de la Bran că Umblătorii Albi s-au pus în mișcare. Cersei jură că va distruge tot ce-i va sta în cale”.

 

Acestor firimituri de informații le mai putem adăuga niște detalii – ce știm din episoadele trecute, din promo-ul general, din fotografiile și promo-ul video pentru acest episod 5 al sezonului 7 (le găsiți mai jos).

Cum episodul se numește Eastwatch, putem presupune, fără teama că ne vom înșela prea mult, că acțiunea se va muta spre cel mai estic punct al Zidului, acolo unde Tormund și sălbaticii săi se află deja de la primul episod. Tot către Eastwatch se îndreaptă Câinele, Beric Dondarrion și toată gașca lor (mai țineți minte viziunea Câinelui, da?).

Tyrion, ai grijă!

Tyrion pare să-l caute pe Jamie pe câmpul de luptă, iar supărarea de pe fața lui și discuția oarecum secretă pe care o are cu intrigantul de Varys (plus că are iar un pahar cu vin în mână!) ne dau emoții: doar nu are de gând să o trădeze pe Daenerys!

Mergem la război!

Daenerys și Jon Snow (oare nu îi e cald cu blana aia pe umeri, ținând cont că e un nordist coborât în sud?!) par mai apropiați ca niciodată și, cu Davos avertizând pe fundal că „Bad Things are Coming”, consiliul reginei Targaryen pare a lua foarte în serios avertismentul rebelului Jon Snow.

Am lăsat la urmă secvența care are potențialul de a deveni punctul culminant din „Eastwatch” pentru fani: în promo, se vede cum Jon Snow asistă la întoarcerea din luptă a lui Daenerys călare pe Drogon. Față în față cu Drogon, Jon nu se sperie și nici nu dă înapoi, ceea ce ar fi confirmarea faptului că în venele lui curge sânge de Targaryen.

Credit foto: HBO

TRAILER

 

 

 

Game of thronesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton