Homepage  / Seriale / Seriale americane

„Urzeala tronurilor”: Următorul episod, „Beyond the Wall”, difuzat accidental de HBO Spania, a fost deja piratat

„Urzeala tronurilor”: Următorul episod, „Beyond the Wall”, difuzat accidental de HBO Spania, a fost deja piratat
14

de Redactia Tvmania

Până să le facă hackerii zile fripte, cei de la HBO au o problemă cu talentul deosebit de a-și da singuri cu stângul în dreptul: astfel, lumea întreagă face mișto de ei după ce HBO Spania a difuzat din greșeală episodul următor, 6 din sezonul 7, cu patru zile înainte de premiera oficială.

Cum să nu râzi?! După săptămâna de coșmar în care au fost victimele unor hackeri puși serios pe făcut bani, cu situația încă nerezolvată și FBI-ul în casă, supărați pe canalul din India din cauza căruia a ajuns pe net episodul 4 din sezonul 7, „Prada de război”, iată că HBO o pățește iară: de data aceasta, vinovați sunt cei de la HBO Spania, care ar fi pus la dispoziția abonaților, DIN GREȘEALĂ, episodul 6, „Beyond the Wall”, timp de o oră.

Până să se prindă de gafă și să dea jos episodul, acesta a fost piratat pe internet și s-a răspândit ca focul, că nu degeaba e „Urzeala tronurilor” cel mai urmărit serial al momentului în lume, dar și cel mai piratat!

The Telegraph a confirmat autenticitatea episodului, iar fanii din toată lumea au început deja să-și dea cu părerea pe conturile de social media despre ce se întâmplă în „Beyond the Wall” (care are 70 de minute), scrie Daily Mail.

N-o să spunem decât că pare a fi unul dintre cele mai dramatice episoade de până acum – bine, ne așteptam la asta după ce am văzut trailer-ul:

 

 

Beric-Beyond-the-WallIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton