Homepage  / Știri

Usher e atras de femeile inteligente

Usher e atras de femeile inteligente

de Redactia Tvmania

Cântăreţul de R&B a mărturisit că e atras de femeile inteligente şi crede că o fată care are şi şcoala vieţii, dar e şi cultă e „foarte sexi”, potrivit People.com.

Usher, care are doi fii, Usher V (3 ani) şi Naviyd (aproape 2 ani), cu fosta lui soţie, Tameka Foster, crede că cea mai sexi parte a unei femei este spatele, însă insistă că e atras de mai mult decât doar aspectul fizic.

„Delicateţea spatelui unei femei e foarte sexi. E o tandreţe pe care femeile o au care ar face un bărbat să cadă în genunchi şi o putere care i-ar spune că e cel mai bun. Faptul că o femeie poate să şi domine, dar şi să fie feminină şi moale e un talent”, a explicat artistul de 32 de ani.

„Şi nu e vorba doar de aspect”, a continuat el. „O femeie inteligentă, cu şcoala vieţii, dar şi citită – acea femeie e foarte, foarte sexi pentru mine”.

Usher a mai vorbit despre importanţa comunicării într-o relaţie, spunând că „femeile văd lucruri pe care bărbaţii nu le văd. E mai important pentru un bărbat să audă o femeie, nu doar s-o asculte”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton