Homepage  / Cinema

V-a plăcut „Mamma Mia!”? În 2018, o să vedem continuarea!

V-a plăcut „Mamma Mia!”? În 2018, o să vedem continuarea!

de Redactia Tvmania

„Mamma Mia: Here We Go Again!”, continuarea de la „Mamma Mia!”, cu întreaga distribuție din primul film, va ajunge pe marile ecrane pe 20 iulie 2018.

De la comingsoon.net aflăm că Universal Pictures a făcut un anunț surpriză! Distribuția filmului din 2008 este așteptată să se întoarcă pe platouri, plus câțiva actori noi, pentru un nou musical. Intitulat „Mamma Mia: Here We Go Again!”, continuarea de la „Mamma Mia!” va folosi tot cântelele celebrei formații ABBA, dar unele care nu au fost în primul film. Ol Parker, scenaristul de la „The Best Exotic Marigold Hotel”, se va ocupa și de scenariu și de regie.

Premiera este stabilită atât de precis pentru că se vrea a fi o celebrare a primului: urmarea va fi lansată la exact 10 ani de la premiera „Mamma Mia!”.

„Mamma Mia!” a intrat pe ecrane pe 18 iulie 2008. Din distribuție au făcut parte: Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Dominic Cooper, Amanda Seyfried, Christine Baranski.

Filmul a primit două nominalizări la Globurile de Aur, pentru cel mai bun film – comedie sau musical și pentru cea mai bună actriță – Meryl Streep.

Puteți vedea aici trailer-ul:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton