Homepage  / Vedete / Vedete străine

Va fi James Norton noul Bond?

Va fi James Norton noul Bond?

de Redactia Tvmania

Deși James Norton neagă distribuirea sa în rolul imbatabilului agent secret, vehiculată deja în presă, până acum el pare cel mai probabil urmaș al lui Craig în faimoasa serie. 

După ce Daniel Craig, care are 51 de ani, a confirmat în noiembrie că se va retrage, totuși, din seria Bond, după recentul „Nu e vreme de murit” (2020), al cincilea film în care l-a jucat pe James Bond, la Hollywood a început o căutare febrilă pentru noul interpret al agentului 007. Mai toți bărbații frumoși și seducători au dat proba de costum obligatorie, mai ceva decât candidatele care probau condurul Cenușăresei. Până nu demult s-au vehiculat nume ca Richard Madden („Urzeala tronurilor”, „Cenușăreasa”), Sam Heughan („Străina”), Tom Hardy, Aidan Turner („Poldark”), Tom Hiddleston („Avengers”), Jack Lowden sau Idris Elba, ba chiar a circulat zvonul că 007 ar putea fi jucat de o femeie. 

Apariția recentă a actorului britanic James Norton (34 de ani) la Londra, la unul dintre evenimentele ce au precedat premiile BAFTA (acordate în seara de 2 februarie) într-un smoching negru impecabil, cu papion, a dat însă apă la moară tuturor speculațiilor cum că el ar fi următorul James Bond. Mai mult, chiar agenții de pariuri l-au situat recent în fruntea listei cu interpreții posibili ai lui 007.

Cunoscut pentru rolurile din serialele „Happy Valley”, „McMafia” sau „Black Mirror”, dar și din filme precum „Linia morții” (2017), James Norton poate fi admirat chiar în această perioadă în rolul charismaticului conte Andrei Bolkonski, în miniseria „Război și pace” (2016), difuzată în fiecare duminică la Happy Channel, dar și în „Fiicele doctorului March”, care va rula la cinema din 7 februarie. El a declarat că s-a simțit măgulit de știrea distribuirii sale în rolul celui mai celebru și seducător agent secret, dar că totul e doar pură speculație, în afară de cazul în care jurnaliștii știu ceva ce el nu știe încă. „Este emoționant și flatant că am fost luat în considerare pentru acest rol, dar dincolo de zvonuri nu e nimic real”, spune actorul, care a avut un an plin. El a terminat recent filmările la miniseria „The Trial of Christine Keeler”, concentrat pe celebra „Afacere Profumo”, scandalul care clătinat guvernul britanic în anii ’60, la serialul SF „The Nevers” și a jucat rolul principal din thrillerul „Things Heard & Seen”, care se află în post-producție.  

Franciza Bond este cea mai veche și cea mai rentabilă de la Hollywood, cu un total de 6,1 miliarde de dolari încasări obținute de-a lungul timpului. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton