Homepage  / Cinema / Vedete străine

Va fi sau nu va fi Henry Cavill următorul James Bond? L-a surclasat deja pe Tom Hardy

Va fi sau nu va fi Henry Cavill următorul James Bond? L-a surclasat deja pe Tom Hardy

de Andreea Hentea,

Fermecătorul Henry Cavill l-a surclasat deja pe Tom Hardy, devenind noul favorit în cursa pentru rolul lui James Bond, declanșată după plecarea lui Daniel Craig din franciză, scrie site-ul screenrant.com.

Henry Cavill („The Witcher”, „Enola Holmes”, „Zack Snyder – Liga dreptății”) este noul favorit în cursa pentru rolul lui James Bond, deci ar putea deveni succesorul lui Daniel Craig.

Cavill a trecut deja înaintea lui Tom Hardy („Venom: Să fie carnagiu”, „Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă”), care a fost numele preferat de până acum.

Tom Hardy

Lansat în octombrie 2021, „Nu e vreme de murit” / „No Time to Die” a fost ultima apariție a lui Daniel Craig în rolul super-agentului MI6. Deși se știa de câțiva ani că rolul de aici va fi apariția sa finală în celebra franciză, deznodământul filmului i-a șocat pe mulți.

Cu toate acestea, se așteaptă ca producătorii longevivei serii de filme să găsească o nouă formulă pentru a relua rolul și să continue aventurile agentului 007, așa cum au procedat întotdeauna.

În lunile de după lansarea filmului „Nu e vreme de murit” nu au existat noutăți substanțiale cu privire la castingul pentru rolul lui Bond.

La începutul acestui an, Barbara Broccoli, legendara producătoare a francizei Bond, a spus că echipa își rezervă timp pentru această decizie uriașă și că își analizează cu atenție opțiunile. Ulterior, aceasta a dezvăluit că intenționează să „reinventeze” faimoasa franciză de spionaj cu următoarea serie de filme.

Barbara Broccoli nu a exclus alegerea unei persoane de culoare pentru rol, dar a subliniat de mai multe ori că rolul specific masculin al lui Bond nu va fi interpretat de o femeie, așa cum se zvonise. Deși căutarea următorului James Bond nu a început oficial, a apărut deja un nou favorit la bursa de pariuri.

Potrivit site-ului de pariuri Ladbrokes, Henry Cavill l-a depășit pe Tom Hardy și este noul favorit pentru rolul lui James Bond. În prezent, Henry Cavill ocupă locul unu, în fața lui Regé-Jean Page („Bridgerton”, „The Gray Man”), care se află pe locul doi, și a lui Tom Hardy, situat acum pe locul trei, ambii actori fiind, la un moment dat ocupanți ai primului loc.

Un videoclip plin de aluzii

Henry Cavill a mai fost, de altfel, unul dintre finaliști, atunci când s-a căutat protagonist pentru „Casino Royale” (2006), filmul cu un James Bond reformulat, rol care i-a revenit, în cele din urmă, lui Daniel Craig.

După „Nu e vreme de murit”, Henry Cavill a figurat frecvent în preferințele fanilor ca succesor al lui Craig.

Cu toate acestea, Henry Cavill a devenit favorit la bursa de pariuri pentru rolul lui Bond abia după ce a postat un videoclip pe rețelele de socializare. Actorul apare acolo într-o reclamă la băuturile pe bază de plante No. 1 Botanicals, într-un costum impecabil croit și trece pe lângă un Aston Martin DB5 argintiu, ambele fiind referiri evidente la agentul 007.

Ce mai face Henry Cavill

Chiar dacă videoclipul ar putea fi, totuși, doar o recunoaștere provocatoare a zvonurilor despre castingul lui Cavill, menită să tachineze fanii, mulți par să o ia foarte în serios, având în vedere recentul val de pariuri plasate pe el, în urma cărora a fost catapultat pe primul loc.

În afară de popularitatea lui, care ar putea funcționa la un moment dat chiar împotriva sa, un alt factor care scade, totuși, șansele lui Cavill de a-l juca pe Bond este că actorul tocmai a încheiat filmările la o altă poveste de spionaj cu potențial de franciză, intitulată „Argylle” și ar fi ciudat, dacă nu imposibil, pentru el să jongleze cu ambele roluri.

Filmul „Argylle” este regizat de Matthew Vaughn, îi are în distribuție pe Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, Bryan Cranston, Samuel L. Jackson, Ariana DeBose, Catherine O’Hara, John Cena, Rob Delaney și Dua Lipa, alături de Henry Cavill, și se va lansa în acest an.

Cu toate acestea, Henry Cavill este, deocamdată, favoritul în cursa pentru James Bond. Rămâne de văzut ce schimbări va aduce viitorul.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton