Homepage  / Seriale / Seriale americane

Va fi sau nu va fi un serial cu Harry Potter? Ce decizii ia în considerare compania Warner Bros.

Va fi sau nu va fi un serial cu Harry Potter? Ce decizii ia în considerare compania Warner Bros.

de Redactia Tvmania

Zvonurile despre o nouă producție care să-l readucă pe ecrane pe celebrul vrăjitor continuă să circule pe net. Însă Warner Bros., deținătorul drepturilor de ecranizare, se ferește încă de orice confirmare.

 

În timp ce fanii așteaptă să intre pe ecrane a treia parte din „Animale fantastice”, franciza s-ar putea reanima cu un Harry Potter la vârsta maturității.

 În fapt, Warner Bros. nu vrea să lase găina cu ouăle de aur din mână și visează la un serial pentru noua sa platformă HBO Max. 

The Hollywood Reporter spune că Warner are în proiect adaptarea pentru micul ecran a volumului „Harry Potter și copilul blestemat”, în original „Harry Potter and the Cursed Child”, o piesă de teatru care se joacă la Londra din 2016 și a cărei acțiune se derulează la 19 ani după evenimentele din ultimul volum al seriei scrise de J.K. Rowling. „Harry Potter și copilul blestemat” s-a vândut în toată lumea, inclusiv în România (unde a apărut la Editura Art), în milioane de exemplare. Iar The Hollywood Reporter scrie că discuțiile despre ecranizare sunt în curs.

 

Deocamdată, nimeni nu confirmă știrea. În același timp e destul de dificil să-i readuci acum în același proiect pe Emma Watson, Daniel Radcliffe, Rupert Grint și restul echipei. Dar Warner Bros. pare să vrea să facă eforturile necesare pentru ca acest lucru să se concretizeze. „Harry Potter este una dintre francizele cele mai apreciate. Iar noi suntem foarte recunoscători să se sociem cu J.K. Rowling. Vă pot spune că există încă un foarte mare potențial în această privință”, a declarat Jason Kilar, de la WarnerMedia.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton