Homepage  / Seriale româneşti

Vă mai amintiți cele două momente telenovelistice celebre? Gabriela Spanic l-a sărutat pe Lucian Viziru, iar Alina Pușcaș l-a sedus pe Gabriel Corrado

Vă mai amintiți cele două momente telenovelistice celebre? Gabriela Spanic l-a sărutat pe Lucian Viziru, iar Alina Pușcaș l-a sedus pe Gabriel Corrado

de Vasilica Rogozanu,

Acum 18 ani, în toamna lui 2004, actrița Gabriela Spanic avea 30 de ani și era pe val în întreaga lume cu rolurile din telenovela „Uzurpatoarea”.

Telenovelista venezueleană a surprins pe toată lumea acceptând să facă o vizită în România, la invitația postului Acasă, ba, mai mult, să aibă o apariție specială în prima telenovelă românească „Numai iubirea”.

La momentul vizitei, Gaby Spanic ne dezvăluia ce impresie i-au făcut bărbații români: „Foarte chipeși. Sunt frumoși și foarte tandri. Iar asta m-a impresionat. Nu spun că sud-americanii nu sunt tandri, dar românii au o privire limpede, sunt foarte nobili. Respectă foarte mult femeia și o prețuiesc”, a spus actrița cu delicatețe.

Pe micul ecran, în „Numai iubirea” ea a avut o scurtă idilă cu personajul jucat de Lucian Viziru, pe atunci în vârstă de 28 de ani.

„Când am ajuns în România, el mă aștepta să-mi ia interviu. A fost o apropiere foarte frumoasă. Nu am fost iubiți, deși publicul asta voia atunci. Toți credeau că suntem împreună, că avem o relație. Sărutul din telenovelă a fost un sărut, nimic mai mult. Mi-a cântat tare frumos de ziua mea, iar eu i-am cântat la rândul meu. Îmi e drag, îl respect mult… E un băiat foarte frumos, nu o să neg asta. E un om deosebit”, ne-a povestit ea doi ani mai târziu, când a făcut o nouă vizită în țara noastră.

Gaby Spanic și Lucian Viziru s-au sărutat pe platourile de la „Numai iubirea”

Gabriel Corrado a jucat în „Narcisa sălbatică”

Vizita Gabrielei Spanic nu a fost singura vizită importantă a unui telenovelist în țara noastră. Celebrul actor argentinian Gabriel Corrado (61 de ani), protagonistul producției „Perla neagră”, a fost cel care a scris scenariul serialului „Narcisa sălbatică”, difuzat de Antena 1 din toamna lui 2010, iar acest lucru i-a prilejuit câteva vizite „de lucru” în România. Corrado era bun prieten cu regretatul Valeriu Lazarov, care s-a ocupat de producție.

„România are nişte peisaje incredibile, iar mâncarea este extraordinară! Trebuie să stau la dietă înainte de a călători în România”, glumea actorul la acel moment.

De altfel, în 2011, în sezonul 3 al serialului, actorul a fost guest-star. Acesta a filmat timp de o săptămână, în 2011, pentru producția de la Antena 1, personajul lui, Leonardo, fiind un important om de afaceri străin, care îşi vizita un prietenul român.

Gabriel Corrado, alături de unii dintre actorii din „Narcisa sălbatică”: Alina Pușcaș (centru), Vladimir Drăghia (centru st.) și Ilinca Vandici!

Prin natura rolului, Gabriel Corrado a putut fi văzut în multe scene alături de actriţa principală, Alina Puşcaş, pe care a fascinat-o de-a dreptul. „Este un adevărat profesionist. S-a îngrijit foarte mult de amănunte şi de confortul partenerului cu care joacă. Mi-a plăcut să joc cu el şi ne-am simţit foarte bine la filmări”, a povestit prezentatoarea de a acum a emisiunii „Te cunosc de undeva!”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton