Homepage  / Filme Online / Netflix

Vacanță criminală 2, Netflix. Tot ce trebuie să știi despre filmul de aventură cu Adam Sandler și Jennifer Aniston. Distribuție, trailer

Vacanță criminală 2, Netflix. Tot ce trebuie să știi despre filmul de aventură cu Adam Sandler și Jennifer Aniston. Distribuție, trailer
8

de Andra Stana,

„Vacanță criminală 2”, în original „Murder Mystery 2”, a intrat în portofoliul Netflix. Iată ce știm despre comedia cu Jennifer Aniston și Adam Sandler în rolurile principale.

Povestea din Vacanță criminală 2, film Netflix

După succesul primului film Murder Mystery / Vacanță criminală, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că Netflix a comandat o continuare pentru comedia lui Adam Sandler. Filmările s-au încheiat în 2022, iar pelicula va avea premiera pe 31 martie 2023.

Murder Mystery 2 este un film de comedie original Netflix și continuarea comediei de succes de la Netflix din 2019, Murder Mystery.

Murder Mystery este unul dintre cele mai de succes filme originale Netflix din toate timpurile, scrie whats-on-netflix.com.

La patru ani după ce au rezolvat primul lor caz de crimă, Nick și Audrey Spitz (Adam Sandler, Jennifer Aniston) sunt detectivi cu normă întreagă și încearcă să-și consacre agenția de detectivi particulari. Cuplul este invitat la nunta unui maharajah (Adeel Akhtar) care le este prieten, pe insula acestuia. Dar problemele se țin scai de familia Spitz când mirele este răpit imediat după începerea festivităților, transformându-i în suspecți pe toți stimabilii invitați, membri ai familiei și chiar pe mireasă.

În Murder Mystery 2, Nick și Audrey Spitz se trezesc implicați într-un caz cu miză mare, care le oferă în sfârșit tot ce au visat: o șansă ca agenția lor de detectivi să devină cunoscută și… o vacanță mult-așteptată la Paris.

Murder Mystery 2. Actorii din distribuție

Filmul este regizat de Jeremy Garelick și îi are în distribuție pe Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Kuhoo Verma, John Kani și Dany Boon.

Vacanță criminală 2 îi are în distribuție pe: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, John Kani, Kuhoo Verma, Enrique Arce, Zurin Villanueva, Tony Goldwyn, Annie Mumolo, cu Dany Boon și Adeel Akhtar.

  • Regizat de: Jeremy Garelick
  • Scris de: James Vanderbilt
  • Produs de: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Tripp Vinson, James D. Stern, James Vanderbilt, A.J. Dix, Allen Covert
  • Producători executivi: Barry Bernardi, Kevin Grady, Julie Goldstein, Lucas Smith, Charlize Theron, Beth Kono, Tim Herlihy, Kyle Newacheck
  • Co Producători: Joseph Vecsey, Judit Maull, Jonathan Loughran
Murder Mystery 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Trailer Vacanță criminală 2 / Vacanță criminală 2 :

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton