Homepage  / Știri

Vacanţă cu inele pentru Roxana Ciuhulescu

Vacanţă cu inele pentru Roxana Ciuhulescu

de Redactia Tvmania

Mihai Ivănescu a dus-o pe soţia sa, vedeta Pro Motor, Roxana Ciuhulescu într-o a doua vacanţă de miere la Palma de Mallorca, unde a cerut-o de căsătorie din nou. Ivănescu a cumpărat din staţiune o pereche de verighete pe care le-a inscripţionat cu numele lor şi cu data şi, împreună cu soţia sa, a mers la biserica ortodoxă din staţiune pentru a le sfinţi.

“Am închiriat o maşina care ne-a folosit cel mai mult la excursiile pentru scufundări, activitatea noastra preferată. Am înotat o grămadă, am fugărit peştii pe sub apa şi mi-am adus acasă ca suvenir de sub apă o papiotă de aţă şi o scoică”, povesteşte amuzată vedeta Pro Tv.

Vacanţa nu a fost lipsită însă şi de peripeţii. Cei doi îndrăgostiţi au luat şi o amendă de la Poliţie pentru că au uitat să plătească parcarea. În plimbările lor au întâlnit foarte mulţi români, ba chiar au dat nas în nas cu Gheorghe Hagi şi cu familia.

Şi pentru ca vacanţa să fie perfectă, vedeta Pro Motor a avut parte şi de o sesiune de shopping: „Soţul meu a spus că trebuie să mă răsfeţe la maxim, aşa că am făcut o grămadă de cumpărături, în special pentru mine. Când mi-am făcut bagajele de plecare, a trebuit să mă sui pe valiză ca să o pot închide.”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton