Homepage  / Vedete româneşti

Vacanță romantică în doi pentru Cove și soția lui, la Roma

Vacanță romantică în doi pentru Cove și soția lui, la Roma
6

de Cătălina Matei,

Un weekend de relaxare, plimbare și un pic de shopping. Cove, prezentatorul emisiunii „Flash Monden” de la Prima TV, și-a luat soția și a fugit pentru câteva zile la Roma. În doi, s-au relaxat, s-au plimbat și nu au ratat o sesiune de shopping pe Via Corso.

“A fost un weekend prelungit, am vrut să ieșim un pic în afară, doar noi doi. Pe 2 ianuarie stăteam de vorbă și am zis: Hai să mergem undeva!.  Și așa am ales Roma, un oraș pe care l-am văzut de multe ori și pe care îl îndrăgesc”, spune vedeta Prima TV.

Cove a avut parte și de o întâlnire surpriză la Roma, cu Papa Francisc.

“Duminică, am ieșit în Piața San Pietro și era plin de oameni. Ca în vremurile de dinainte de pandemie. Chiar mă miram să văd atâta lume într-un loc. Apoi, am înțeles. De la un geam, Papa Francisc rostea o rugăciune. A fost un moment unic, care mi-a umplut inima de bucurie.”

Cu grade multe în termometre, 17, și reduceri la tot pasul, prezentatorul „Flash Monden” a îmbinat plimbarea cu shopping-ul.

“Am mâncat bine, nu m-am grăbit nicăieri să văd obiective turistice, am preferat de data asta relaxarea, Și am profitat de sezonul de reduceri.  La Roma, toată lumea poartă masca pe stradă, foarte rar vezi fără mască și mulți au FFP2”, a mai spus Cove.

De ce a ales să se mute la Prima TV

Din septembrie 2021, Gabriel Coveșeanu este moderatorul „Flash Monden”. El prezintă emisiunea alături de Diana Bart. Cei doi apar pe micul ecran de luni până vineri, de la 19.30, şi duminică, la aceeaşi oră, la Prima TV.

Întrebat referitor la motivul care l-a convins să se întoarcă la Prima TV, Cove a vorbit despre oamenii de acolo. De asemenea, prezentatorul a menționat că îi place să lucreze alături de noua sa echipă.

„Echipa. Şi faptul că îmi doream altceva pentru mine. Iar oferta Prima TV, emisiunea Flash Monden şi proiectele pe care le pregătim, au picat la fix. Am venit aici pentru un program de prime time şi am găsit o echipă tânără, entuziastă, şi o colegă de-a dreptul efervescentă. E o provocare pe care am acceptat-o cu inima deschisă. A, şi o colegă, pe Diana, care e frumoasă, deşteaptă şi foarte bună la ceea ce face. Să fiu cu ea pe platouri e o distracţie continuă”, a mai declarat el.

cove-vacanta-la-roma-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton