Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Val de reacții pe internet, după declarațiile șocante făcute de George Buhnici. Ce a spus despre soția lui

Val de reacții pe internet, după declarațiile șocante făcute de George Buhnici. Ce a spus despre soția lui
8

de Andra Stana,

George Buhnici a stârnit un val de reacții dure în mediul online. Într-un interviu recent, fosta vedetă Pro TV a făcut o serie de declarații neașteptate. Aflat pe plajă, la Festivalul Neversea, acesta a zis despre soția lui că „arată ca o minoră” și le-a invitat pe fete „să meargă la sală” înainte să se îmbrace în costum de baie.

George Buhnici, despre soția lui: „Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”

În weekend, George Buhnici a vorbit, într-un interviu acordat celor de la Antena Stars, despre cât de bine arată soția lui în comparație cu celelalte femei venite la mare. Mai devreme, în același interviu, Buhnici le-a încurajat pe fete să meargă la sală.

Și-am văzut fete care arată foarte bine, aici. Dar am văzut și fete care nu arată foarte bine. Și nu aș vrea să mi se interpreteze, suntem la festival, putem să dăm vina pe orice, bă, dar serios, mai mergeți pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi.

Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul.

Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!”, a spus George Buhnici.

Val de reacții pe internet, după derapajul lui George Buhnici

George Buhnici e criticat dur pe rețelele sociale, după ce a acordat un interviu la Antena Stars când se afla pe plajă la Neversea. În weekend, Buhnici și-a lăudat soția pentru faptul că „arată ca o minoră”.

Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele. Jur. Uită-te la ea!”. Lorena Buhnici a apărut apoi în cadrul interviului râzând. Soțul ei a pus-o să facă o piruetă în fața camerei.

„Uită-te la ea! Câți ani îi dai?” „25”, spune reporterul, iar Buhnici a insistat: „25, mulțumesc”.

Reporterul a remarcat: „Dar nu-i minoră, cum ai zis!”, Lorena intervine și ea: „Nu, nu sunt, Doamne ferește!”.

Apoi, George Buhnici a insistat: „Auzi, dacă-ți spun vârsta adevărată o să înțelegi că e minoră! Că dacă scazi cât i-ai dat tu cu cât are ea, minoră iese!

Val de reacții pe internet, după declarațiile șocante făcute de George Buhnici. Ce a spus despre soția luiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Marian Godină, mesaj dur pentru Buhnici

Printre cei care au avut ceva de comentat cu privire la declarațiile făcute de Buhnici în weekend s-a numărat și Marian Godină. Polițistul a scris pe Facebook un mesaj în care vorbește despre mame și face aluzie și la declarațiile lui Buhnici.

Mama duce cele nouă luni de sarcină, ea adoarme cu dureri lângă soțul neputincios, ea este cea care trece prin greul nașterii. Tot ea este cea care pune câteva kilograme în plus, eventual niște celulită pe coapse, spre disprețul vreunui bețivan aflat la mare „pentru a se uita după țâțe și buci”, a scris polițistul Marian Godină.

„Mamele merită toată aprecierea și respectul nostru, iar dacă vreodată le comentați mamelor voastre, să vă fie rușine, măgarilor care sunteți voi măgari! Valabil și pentru mine.”, a mai scris Godină.

Centrul Filia: „Nu George, nu e normal să vrei să vii la plajă să obiectifici femeile și să le arunci priviri libidinoase”

Într-o postare pe contul de Facebook, Centrul de Dezvoltare Curriculara si Studii de Gen: FILIA a reacționat după declarațiile șocante făcute de George Buhnici.

„Ne-a șocat inadecvarea acestei declarații și lejeritatea cu care George Buhnici promovează sexualizarea minorelor. La 41 de ani este mai mult decât problematic ca ”minorele” să fie standardul tău de frumusețe și atracție fizică.”, se arată în mesajul publicat de centrul FILIA, în mediul online.

Tot cei de la centrul FILIA au scris, în postarea de pe pagina lor de Facebook, că, în urmă cu 2 ani, George Buhnici a postat „o fotografie cu partenera sa cu descrierea «Am corupt această minoră. Mă declar pierdut.»”.

George Buhnici e unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România, având 311.000 de urmăritori pe Instagram, 638.000 pe Facebook, 1,14 milioane de abonați pe YouTube și 210.000 pe TikTok, scrie libertatea.ro.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton