Homepage  / Știri

Val de sinucideri printre copiii de celebrități: trei vedete se luptă cu dramele provocate de propriii fii

Val de sinucideri printre copiii de celebrități: trei vedete se luptă cu dramele provocate de propriii fii

de Vasilica Rogozanu,

De la începutul anului, trei copii de celebrități au decis să-și ia viața, trimițându-și familiile și prietenii într-o stare de disperare. Cântăreței Sinead O'Connor i s-au alăturat zilele astea într-un cerc al durerii și actorii Regina King și Michael Madsen.

Astăzi s-a aflat că fiul actorului Michael Madsen, Hudson Madsen, a murit la 26 de ani, autoritățile declarând că, cel mai probabil, este vorba de o sinucidere, scrie The Sun. Tânărul a fost găsit mort prin împușcare pe insula Oahu din Hawaii, unde locuia împreună cu soția lui.

fiul actorului Michael Madsen, Hudson Madsen

„Pot confirma că Hudson Lee Madsen, în vârstă de 26 de ani, a murit în urma unei împușcături în cap într-o presupusă sinucidere pe insula Oahu”, a declarat pentru The Sun un purtător de cuvânt al Departamentului de Medicină Legală din Honolulu.

Hudson a fost finul regizorului Quentin Tarantino care a colaborat cu Michael Madsen, 64 de ani, la mai multe filme celebre, precum „Reservoir Dogs” și „Kill Bill”.

„Avem inima frântă și suntem copleșiți de durere din cauza pierderii lui Hudson”, a confirmat familia într-un comunicat. 

Hudson era unul dintre cei trei copii ai actorului Michael Hudson cu actrița DeAnna Madsen, ei mai având alți doi băieți, de 25, respectiv 16 ani. Actorul a mai fost căsătorit înainte de două ori și are doi copii din a doua căsnicie.

Unicul fiu al actriței Regina King, gest dramatic după aniversare

Sinuciderea fiului lui Madsen vine la doar câteva zile după ce o altă tragedie asemănătoare a lovit Hollywoodul. Singurul fiu al actriței Regina King (51 de ani), Ian Alexander Jr., a decis să-și ia viața imediat după ce a împlinit 26 de ani, pe 19 ianuarie. 

fiul Reginei King, Ian Alexander Jr. / foto: Profimedia

„Familia noastră este devastată la cel mai profund nivel de pierderea lui Ian. Este o lumină atât de strălucitoare care ținea atât de profund la fericirea celorlalți”, a confirmat printr-un mesaj actrița celebră din „Jerry Maguire”, câștigătoare a Oscarului în 2019 pentru „If Beale Street Could Talk”.

Ian era unicul copil al actriței, din relația cu fostul ei soț, producătorul de muzică Ian Alexander Sr., de care s-a despărțit în 2007, după nouă ani de căsnicie. Tânărul călca pe urmele muzicale ai tatălui său, fiind DJ și avea o relație excepțională cu mama lui, pe care o însoțea la galele de premiere și cu care avea un  tatuaj comun. 

Cu doar o săptămâna înainte de a-și lua viața, DJ-ul făcuse câteva postări prin care dezvăluia că intenționează să părăsească rețelele de socializare, întrucât acestea nu îi fac bine pshihic.

Un început de an tragic pentru Sinead O’Connor 

La o săptămână de la intrarea în 2022, pe 7 ianuarie, o altă dramă  s-a produs în lumea celebrităților: fiul de 17 ani al cântăreței Sinead O’Connor s-a sinucis, după ce fusese dat dispărut două zile, el fugind dintr-un spital unde era internat tocmai fiindcă mai avusese tentative de suicid. 

fiul lui Sinead O’Connor 

„Frumosul meu fiu, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieţii mele, a decis să pună capăt luptei sale pământeşti astăzi şi este acum cu Dumnezeu. Să se odihnească în pace şi nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult. Să fii în pace”, confirma cântăreața.  

La o săptămână după moartea acestuia, cântăreața irlandeză a ajuns și ea la spital, având nevoie de tratament specializat, după câteva postări care au provocat alerta prietenilor și autorităților, ea declarând că vrea să își urmeze fiul

„Am decis să-mi urmez fiul. Nu are niciun sens să trăiesc fără el. Distrug orice ating. Am rămas aici pentru el. Și acum el nu mai este. Mi-am distrus familia”, scria, postare pentru care și-a cerut ulterior scuze.   

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton