Homepage  / Vedete

Val Kilmer neagă din nou că ar suferi de cancer

Val Kilmer neagă din nou că ar suferi de cancer

de Redactia Tvmania

Val Kilmer (56 de ani) a infirmat, marți, zvonurile lansate de Michael Douglas, conform cărora ar suferi de cancer într-un stadiu avansat. Într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook, actorul american a spus că îl iubește pe Douglas, dar acesta nu este bine informat cu privire la starea sa de sănătate.

val-kilmer„Ultima dată când am vorbit cu el a fost în urmă cu aproape doi ani, când l-am rugat să îmi recomande un specialist care să diagnosticheze o umflătură pe care o aveam în gât, care nu îmi permitea să merg mai departe în turneu cu piesa mea, „Citizen Twain”, a spus Kilmer.

Actorul a mai povestit că nu are nicio formă de cancer, iar singurul lucru care îl deranjează e faptul că are limba umflată.

Totodată, Val Kilmer crede că unii dintre fanii săi au interpretat în mod greșit tăcerea lui în ceea ce privește detaliile ce țin de viața lui personală. „Sunt foarte recunoscător pentru tot sprijinul primit de la fani din întreaga lume”, a mai scris Kilmer.

Vă reamintim că, de curând, Michael Douglas a dezvăluit că Val Kilmer se luptă cu același tip de cancer de care a suferit și el, iar situația nu ar fi deloc roz pentru acesta.

În 2015, Kilmer a fost fotografiat acoperindu-şi gâtul cu bandane şi eşarfe şi având montat un tub de traheostomie, dar a transmis că nu este bolnav: „Am fost (la spital) pentru a verifica că nu am o tumoare sau o infecţie”, scria el atunci pe Facebook.

Alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Alte articole:

1. Michael Douglas dezvăluie că Val Kilmer are cancer: „Mă rog pentru el”

2. Val Kilmer se întoarce în „Top Gun 2”

3. Val Kilmer are restanţe la plata pensiei alimentare

4. Fiul lui Michael Douglas a fost eliberat din închisoare după 7 ani

5. Michael Douglas: „Actorii tineri din SUA sunt «asexuali»”

6. Michael Douglas n-a avut cancer la gât, ci la limbă!

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton