Homepage  / Articole

Van Damme şi Cătălin Radu Tănase, colegi de platou

Van Damme şi Cătălin Radu Tănase, colegi de platou

de Redactia Tvmania

Vineri seară, de la ora 20:30, telespectatorii Pro TV vor putea urmări “Jocul asasinilor”, filmul de acţiune care aduce pe micul ecran două staruri ale producţiilor de gen, Jean-Claude Van Damme şi Scott Adkins. Alături de ei s-a aflat şi corespondentul Ştirilor Pro TV Cătălin Radu Tănase, care şi-a jucat propriul rol.

 

Filmat în Bucureşti, în studiourile Mediapro, “Jocul asasinilor” relatează povestea lui Vincent Brazil (Jean-Claude Van Damme), un ucigaş cu sânge rece, dispus să se ocupe de orice contract care i-ar aduce un câştig suficient, şi a lui Roland Flint (Scott Adkins), un fost asasin plătit retras din branşă după ce soţia sa, atacată de un traficant de droguri, a intrat în comă. Când pe capul traficantului este pusă o recompensă, Brazil şi Flint decid să coopereze ca să îl extermine, fiecare având propriile motive: unul vrea bani, celălalt, răzbunare.

Cum a ajuns Cătălin Radu Tănase pe platourile de filmare

În filmul regizat de Ernie Barbarash, corespondentul special al Ştirilor Pro TV îşi joacă propriul rol alături de starul american Jean Claude Van Damme.

„În «Jocul asasinilor» relatez în direct primele măsuri luate de noul şef al INTERPOL, după care realizez un interviu cu respectivul, cu doar câteva ore înainte de a fi asasinat de mafie”, a mărturisit Cătălin.

„Pe Jean Claude Van Damme nu pot să-l descriu decât ca o surpriză mai mult decât plăcută. Numele şi cariera lui au fost suficiente pentru respectul pe care l-a primit din partea tuturor. După ce i-am explicat cine sunt şi ce rol joc în cel mai recent film al lui, a acceptat să facă câteva fotografii cu mine”, a mai spus Cătălin.

[imagebrowser id=1092]

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton