Homepage  / Vedete / Vedete străine

Vanessa Hudgens este pregătită să se îndrăgostească din nou

Vanessa Hudgens este pregătită să se îndrăgostească din nou

de Redactia Tvmania

La începutul anului actrița punea capăt relației de 8 ani pe care a avut-o cu actorul Austin Butler. Se pare că în tot acest timp a reușit să treacă peste și își oferă șansa de a iubi din nou. 

Vanessa Hudgens a postat sâmbătă pe contul său de Instagram o imagine cu ea,  în care ținea în mână o floare. Poza a fost însoțită de următoarea descriere: „Date night”, alături de un emoji sub formă de inimă.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Vanessa Hudgens (@vanessahudgens)

Tot în seara respectivă, Vanessa a fost surprinsă de paparazzi în compania jucătorului de baseball Cole Tucker. Cei doi se simțeau bine împreună și erau extrem de apropiați. Cei doi au luat cina într-un restaurant din Los Angeles, iar o sursă a declarat pentru E! News că Vanessa părea extrem de fericită.

„Se uita la Cole și nu își putea ascunde zâmbetul”, a afirmat aceasta.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by (@hudgenslovezz)


 

Vanessa s-a despărțit în luna ianuarie de Austin Butler, în vârstă de 29 de ani, după o relație extrem de lungă și de serioasă. Potrivit mai multor surse apropiate, cei doi chiar se gândeau să se căsătorească. 

„Au vorbit despre logodnă înainte să se despartă. Se iubeau foarte mult și au trecut împreună prin momente dificile ale vieții lor. Erau un cuplu minunat, e foarte trist că relația lor nu a funcționat” , a declarat o sursă pentru site-ul People.

Motivul separării a fost programul încărcat pe care fiecare dintre ei îl avea. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton