Homepage  / Vedete străine

Vanessa Hudgens a atras toate privirile la show-ul Valentino. A îmbrăcat o rochie scurtă și transparentă

Vanessa Hudgens a atras toate privirile la show-ul Valentino. A îmbrăcat o rochie scurtă și transparentă
7

de Roxana Mirea,

Vanessa Hudgens a strălucit la show-ul Valentino, de duminică, de la Paris Fashion Week. Actrița a afișat un look îndrăzneț, îmbrăcând o rochie scurtă, transparentă, de culoarea lavandei. Cu siguranță, vedeta din „The Princess Switch” a atras toate privirile.

Vanessa Hudgens a strălucit la show-ul Valentino

Vanessa Hudgens a arătat gata de primăvară într-o rochie Valentino sexy din dantelă la show-ul brandului de la Paris Fashion Week, care a avut loc duminică, 6 martie. Actrița din „Tick Tick Boom” nu a purtat sutien în timp ce a îmbrăcat rochia transparentă, cu paiete și aplicații florale plasate strategic în zona bustului.

Rochia era strânsă în talie cu o panglică din același material de dantelă. Rochia venea peste o pereche de pantaloni scurți cu paiete într-o nuanță de violet puțin mai închisă.

Vanessa Hudgens, în vârstă de 33 de ani, și-a accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi Valentino cu platformă din piele lăcuită roz, în valoare de 1.100 de dolari, potrivit Page Six.

Vanessa Hudgens a atras toate privirile la show-ul Valentino. A îmbrăcat o rochie scurtă și transparentăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Spectacolul în sine a prezentat o mulțime de look-uri în întregime roz și negre, iar Vanessa Hudgens a publicat o serie de imagini din timpul prezentării de modă, felicitându-l pe Pierpaolo Piccioli, directorului creativ al Valentino.

„Astăzi spunem @maisonvalentino. Felicitări @pppiccioli pentru show-ul UIMITOR. În ultimul slide, m-am surprins spunând wow cu încetinitorul. Dar din nou, mă puteți învinovăți!?!!!”, a scris actrița pe Instagram.

Luni, Vanessa Hudgens a adoptat un alt look îndrăzneț. A publicat o seria de imagini tot de la balcon, purtând o rochie Giambattista Valli scurtă, roșie și foarte decoltată, pentru  show-ul de toamnă 2022 al designerului.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton