Homepage  / Vedete / Vedete străine

Vanessa Redgrave refuză să apară în filmul care marchează revenirea lui Kevin Spacey pe platouri

Vanessa Redgrave refuză să apară în filmul care marchează revenirea lui Kevin Spacey pe platouri

de Redactia Tvmania

Deși, recent, s-a anunțat că binecunoscutul actor italian Franco Nero regizează filmul „L’uomo che disegnò Dio”, care marchează revenirea lui Kevin Spacey pe platouri și care o are în distribuție, alături de acesta și de Franco Nero, pe Vanessa Redgrave, actrița a declarat că nu va juca în film, informează deadline.com.

Ilustra actriță britanică, acum în vârstă de 84 de ani, a vrut să fie limpede că nu va face parte din distribuția filmului „L’uomo che disegnò Dio”, care îi va prilejui lui Kevin Spacey revenirea pe ecrane.

La începutul acestei săptămâni, celebrul Franco Nero anunțase că regizează filmul și confirmase pentru ABC News distribuirea lui Kevin Spacey. Presa citase, de asemenea, surse conform cărora Vanessa Redgrave se va afla în distribuție, alături de Franco Nero și de alți actori italieni (precum Robert Davi, Stefania Rocca, Massimo Ranieri, Vittorio Boscolo și Alessia Alciati).

Totuși, în ciuda legăturii personale dintre Franco Nero și Vanessa Redgrave (care sunt căsătoriți din 2006), actrița a declarat miercuri că nu face parte din acest proiect, deși a confirmat că au avut loc discuții despre distribuirea ei în film.

Deadline.com confirmă, în același timp, că Franco Nero va regiza filmul. Kevin Spacey nu a făcut niciun comentariu legat de proiect de când s-a anunțat distribuirea sa. Actorul american recompensat cu două Oscaruri nu a mai apărut în filme sau la televiziune în ultimii patru ani, după apariția multiplelor acuzații de agresiune sexuală și de conduită necorespunzătoare împotriva sa.

Franco Nero urmează nu doar să regizeze, ci și să joace rolul principal din această poveste – acela al unui artist orb care are darul de a face portrete doar ascultând vocile oamenilor. Lucrurile iau o cu totul altă turnură după ce o televiziune vrea să transforme în știre de senzație înzestrarea sa specială, povestea devenind o meditație asupra raportului dintre demnitatea acestui om și invadarea existenței sale de către mass-media.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton