Homepage  / Știri

Vara aceasta, Johnny Depp va cânta pe scena de la Romexpo

Vara aceasta, Johnny Depp va cânta pe scena de la Romexpo

de Redactia Tvmania

The Hollywood Vampires, grupul care a făcut senzație la Premiile Grammy anul acesta, vine în București, la Romexpo, pe 6 iunie 2016.

HollywoodVampires_poster

Grupul The Hollywood Vampires format din Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry (Aerosmith) va susține un show în premieră în România.

Johnny Depp, unul dintre cei mai cunoscuți actori, are un program încărcat, împărțindu-și viața între cariera muzicală și cea cinematografică, așa că românii se numără printre puținii norocoși care se vor putea bucura de o întâlnire cu acesta.

Grupul The Hollywood Vampires, în care s-au perindat nume grele ale rock-ului precum John Lennon sau Ringo Starr, a fost înființat de Alice Cooper în 1970. În 2015, i-a cooptat pe Johnny Depp și Joe Perry ( Aerosmith) pentru a susține un concert la Festivalul Rock în Rio, Brazilia, iar după succesul avut, aceștia au decis să pornească în turneu începând cu data de 24 mai 2016.

Biletele s-au pus în vânzare începând de astăzi – la preț promoțional între 439 ron și 149 ron în număr limitat, apoi prețurile vor fi între 459 ron și 169 ron, și se găsesc în rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro.

Concertul este organizat de Phoenix Entertainment.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton