Homepage  / Netflix

Vara aceasta, vom vedea la Netflix „Nimona”. Ce alte filme de animație mai anunță platforma de streaming pentru 2023–2024

Vara aceasta, vom vedea la Netflix „Nimona”. Ce alte filme de animație mai anunță platforma de streaming pentru 2023–2024

de Mioara Tronaru,

În cadrul unei conferințe de presă online, Netflix și-a dezvăluit portofoliul de filme de animație care vor fi lansate în următoarele 18 luni. Pe lângă deliciosul „Nimona”, a cărui premieră va fi în această vară, gigantul de streaming lucrează la alte opt lungmetraje de animație, care se află în diverse stadii de producție. Despre ce vom vedea și cam când (datele de lansare încă nu sunt stabilite), aveți mai jos toate detaliile.

Nimona

Premiera: vara 2023

Lungmetrajul este adaptarea romanului grafic de mare succes al americanului ND Stevenson. Animația spune povestea lui Ballister Boldheart, un cavaler acuzat de o crimă pe care nu a comis-o, și a creaturii metamorfe care îl va ajuta să își dovedească nevinovăția.

Regele Maimuță

Premiera: vara 2023

NIMONA – Netflix © 2023

Este o comedie de familie plină de acțiune, despre un maimuțoi și arma sa magică. Acesta pornește într-o călătorie legendară, în care se va lupta cu peste 100 de demoni, un rege dragon excentric, dar și cu cel mai redutabil dușman al său, și anume propriul ego! Pe parcurs, o tânără dintr-un sătuc îl provoacă să își pună la îndoială atitudinea egocentrică și îi arată că și cea mai mică pietricică are un efect considerabil asupra lumii.

Leo

Premiera: toamna 2023

LEO – Netflix © 2023

Cunoscutul actor Adam Sandler are rolul principal în această comedie muzicală despre maturizare și despre ultimul an de școală primară văzut prin ochii unui animal de companie. Leo (Adam Sandler) este o șopârlă de 74 de ani, care trăiește de decenii în aceeași sală de clasă din Florida alături de amicul lui, o broască țestoasă (Bill Burr), cu care împarte același terariu. În momentul în care află că nu mai are decât un an de trăit, Leo plănuiește să evadeze ca să se bucure de viața în exterior, dar este implicat în problemele elevilor neliniștiți și ale unei suplinitoare deloc binevoitoare. Așa se naște cea mai ciudată, dar și cea mai specială listă de dorințe din lume…

Evadare din coteț: Chicken Nugget

Premiera: toamna 2023

CHICKEN RUN: DAWN OF THE NUGGET – NETFLIX © 2023

Studioul câștigător al mai multor premii Oscar și BAFTA, Aardman („Creaturi vorbărețe”, „Wallace și Gromit” și „Mielul Shaun”) și regizorul nominalizat la Oscar și premiile BAFTA, Sam Fell („ParaNorman” și „Aruncat la canal”), prezintă „Evadare din coteț: Chicken Nugget”, mult așteptata continuare a îndrăgitului film de animație „Evadare din coteț”, lungmetrajul cu animație de tip stop-motion cu cele mai mari încasări din toate timpurile. După ce abia a reușit să scape cu viață de la ferma lui Tweedy, Ginger și-a îndeplinit în sfârșit visul: a găsit un sanctuar liniștit pentru toată ceata, aflat pe o insulă, departe de oameni. Atunci când ea și Rocky clocesc o fetiță pe nume Molly, Ginger pare să fi atins fericirea perfectă. Dar, pe continentul lăsat în urmă, tot neamul puilor se confruntă cu o nouă amenințare îngrozitoare. Pentru Ginger și echipa ei este timpul să intervină, chiar dacă asta înseamnă să-și riște propria libertate atât de greu câștigată.

In Your Dreams

Premiera: 2024

IN YOUR DREAMS – NETFLIX © 2023

Filmul este o comedie plină de aventuri despre Stevie și fratele lui, Elliot, care pornesc într-o călătorie magică în lumea viselor, cu misiunea de a-l găsi pe Moș Ene. Acesta le va îndeplini cea mai arzătoare dorință, aceea de a salva căsnicia părinților lor. Fiind firi complet opuse, copiii formează o echipă neașteptată în încercarea lor de a naviga prin absurditatea propriului subconștient. De-a lungul călătoriei, cei doi descoperă că pot face față oricărei situații, chiar și celui mai negru coșmar, atâta vreme cât se pot baza unul pe celălalt.

Veverița Sandy: Misiune de salvare pe fundul oaceanului

Premiera: 2024

Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie – Netflix © 2023

Întreaga lume de pe Fundul Oceanului și toți locuitorii săi ajung brusc la suprafață, iar Sandy și SpongeBob Pantaloni Pătrați pornesc într-o călătorie în Texas pentru a-și salva orașul de un complot mârșav.

That Christmas

Premiera: 2024

foto Credit: Locksmith Animation/Netflix

Bazat pe apreciata seria de cărți pentru copii semnată de Richard Curtis, câștigător al premiului BAFTA și nominalizat la Oscar, lungmetrajul produs de Locksmith Animation este primul film regizat de renumitul creator de personaje animate și grafician veteran Simon Otto („Dragoste, moarte & roboți”, trilogia „Cum să îți dresezi dragonul”). „That Christmas” urmărește o serie de povești despre iubire și singurătate, familie și prieteni, despre marea greșeală a lui Moș Crăciun, plus o grămadă de curcani! Filmul este produs de Nicole P. Hearon („Vaiana”, „Regatul de gheață”) și Adam Tandy („În slujba națiunii”).

Thelma the Unicorn

Premiera: 2024

THELMA THE UNICORN – Netflix © 2023

Thelma este un ponei obișnuit, care se visează mare vedetă în lumea muzicii. Într-un moment extraordinar și strălucitor de capriciu al sorții, Thelma chiar este transformată într-un unicorn și ajunge instantaneu superstar internațional. Dar noua viață de glorie și faimă vine cu un preț. „Thelma the Unicorn” este o poveste amuzantă, excentrică și înduioșătoare, creată de regizorii Lynn Wang („Unikitty!”) și Jared Hess („Napoleon Dynamite”).

Ultraman

Premiera: 2024

ULTRAMAN – Netflix © 2023

Bazat pe îndrăgitul personaj japonez, filmul Netflix „Ultraman” spune povestea celebrului jucător de baseball Ken Sato, care revine în Japonia, țara sa natală, pentru îmbrăca din nou costumul lui Ultraman, vestitul supererou hotărât să apere Pământul. Curând, Ken descoperă că și-a asumat mai mult decât și-a imaginat și că trebuie să crească odrasla celui mai mare dușman al său. Nevoit să pornească într-o călătorie eroică, Ken trebuie să se descurce în rolul de părinte și să se confrunte cu tatăl său înstrăinat și cu neînduplecatele forțe de apărare Kaiju, totul pentru a-și învinge orgoliul și pentru a descoperi ce înseamnă să fii, cu adevărat, Ultraman.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton