– Unde ați fost în vacanță?
În fiecare vară mă urc pe barcă și merg pe mare, ea e stăpâna. Anul acesta, am fost în Grecia, am făcut turul coastei Peloponeze, cu Poros, Spetses, Leonidas, Hydra.
– Cum a fost?
A fost o experiență mai frumoasă pentru că am plecat mai mulți. Am fost vreo șapte bărci, eu și cu cei de la Party Sails. În drum spre Poros, de exemplu, am făcut baie în mijlocul mării, apoi ne-am oprit în oraș și am mers la cea mai bună tavernă, Posedion, unde Cristi, un bucătar român, gătește dumnezeiește. Are cea mai bună salată de caracatiță!
– Care a fost cea mai frumoasă întâmplare din acest concediu?
Toate au fost frumoase. Fiecare zi parcă a fost mai frumoasă decât alta. Am făcut baie, am gătit pe barcă, am luat pește din Spetses, de la pescărie, și le-am făcut celor de pe barcă vestita tocană de pește la slow cooking (nu merge gazul mai tare pe barcă 🙂 ). Suntem la al doilea an de vestita tocană de scorpie de mare.
– Ce urmează în această vară?
Urmează filmările de la „Chefi la cuțite”, începem lucrul pentru cel de-al doilea sezon și sunt nerăbdător. Apoi revin la mare, unde gătesc împreună cu echipa roșie din primul sezon la terasa Riviera din Mamaia. Și mă mai așteaptă încă o săptămână de barcă, undeva prin septembrie, în Mykonos.
– Când vă reîntoarceți pe TV cu sezonul al doilea din „Chefi la cuțite”?
Din toamnă.
– Sunteți gata să vă luați revanșa? 🙂
Care revanșă? 🙂 Bontea și Dumitrescu trebuie să-și ia revanșa. Eu am câștigat deja cele mai multe probe. Eu nu gătesc în finală, iar la probele la care noi coordonam concurenții, din 8 eu am câștigat 4. Când mă uit în spate, îi zăresc pe ei doi alergând. 🙂