Homepage  / Prime Video

„Vara în care am devenit frumoasă”, noul hit de la Prime Video. Serialul este bazat pe cartea cu același nume

„Vara în care am devenit frumoasă”, noul hit de la  Prime Video. Serialul este bazat pe cartea cu același nume

de Ioana Maria,

„Vara în care am devenit frumoasă” / „The summer I turned pretty” este un nou serial bazat pe cartea cu același nume scrisă de Jenny Han. Serialul poate fi vizionat online și în România pe Prime Video, serviciul de video streaming al Amazon.com.

Acest serial nu este, de fapt, prima adaptare a operei lui Han, ea a scris și To All the Boys I’ve Loved Before, precum și cele două continuări ale sale, care au devenit o trilogie de filme preferate de fani pentru Netflix și care au impulsionat carierele unor vedete precum Lana Condor și Noah Centineo. Cu toate acestea, autoarea și-a asumat un rol mai activ în această adaptare, întrucât a fost showrunner al serialului.

„Vara în care am devenit frumoasă”, serial Prime Video

Belly Conklin împlinește 16 ani când se îndreaptă spre locul ei favorit din lume, Cousins Beach, pentru a petrece vara cu familia ei și cu familia Fisher. Belly s-a maturizat mult în ultimul an și are senzația că vara asta o să fie altfel decât cele dinainte. Vara în care am devenit frumoasă se bazează pe cartea lui Jenny Han, care este realizatoare și producătoare executivă.

Melodiile lui Taylor Swift reintră în Top 40 la trei ani de la lansare

„The Summer I Turned Pretty”, bazat pe romanul lui Jenny Han, a devenit serialul nr. 1 pe Amazon Prime Video în weekendul premierei, după lansarea din 17 iunie.

În urma debutului serialului, toate cele trei cărți „The Summer I Turned Pretty” au urcat pe primele trei locuri în topul celor mai bine vândute cărți de pe Amazon.

Coloana sonoră a înregistrat, de asemenea, o creștere a numărului de vânzări, unele melodii înregistrând o creștere de până la 6.000% a vânzărilor de melodii.

Albumul „Lover” al lui Taylor Swift – melodiile „Cruel Summer”, „False God” și „This Love” prezentate în serialul Prime Video – a reintrat în Billboard Top 40 la trei ani de la lansare. De asemenea, albumul a trecut de pe locul 4 în topul albumelor difuzate de Swift pe Spotify pe locul 1, după ce a obținut 3,9 milioane de difuzări; „Cruel Summer” a avut cea mai mare zi de streaming pe Spotify din 2019.

Ce se știe despre sezonul 2 „The summer I turned pretty”

Publicul a fost atât de entuziasmat de serial încât Prime Video a decis să îl reînnoiască pentru sezonul 2 înainte ca primul sezon să aibă premiera. Vestea bună pentru fani e că filmările pentru sezonul 2 au început deja. Anunțul a venit sub forma unui tweet de pe contul oficial de Twitter al serialului. Postarea sună astfel: „și începem să filmăm sezonul 2” și este însoțită de o fotografie cu Lola Tung, vedeta serialului, în spatele scenei, alături de autoarea Jenny Han, care a scris cărțile pe care se bazează serialul.

Aceeași imagine a fost postată și pe contul de Instagram al Prime Video cu textul „Ne-am întors în Cousins Beach! Sezonul 2 este în curs de desfășurare”.

Trailer „The summer I turned pretty”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton