Homepage  / Televiziune

Vara începe la Disney Junior cu episoade noi: T.O.T.S., EROII ÎN PIJAMA, VAMPIRINA

Vara începe la Disney Junior cu episoade noi: T.O.T.S., EROII ÎN PIJAMA, VAMPIRINA
4

de Redactia Tvmania

Noi episoade din serialul T.O.T.S. - SEZONUL 2

Îndrăgitele personaje Click și Zglobi revin cu noi aventuri pline de învățăminte pentru cei mici în noi episoade în luna iunie. 

Click, un pinguin tenace și Zglobi, un flamingo plin de bunătate fac echipă în stagiu de pregătire la Transportul Organizat Al Tuturor Speciilor (T.O.T.S.). Cei doi zburători învățăcei trebuie să își folosească din plin blândețea pentru a livra bebeluși de animale la familiile lor, peste tot pe glob. 

De luni până vineri, din 21 iunie, de la 17:00

1-16B_01_JPEG_Standard-rev-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

EROII ÎN PIJAMA, Noi episoade din SEZONUL 4

În luna iunie, Pisoi, Șopi și Bufniță, continuă lupta pentru cer și spațiu avându-l alături pe noul lor prieten, Newton Star. Cei trei supereroi îi arată acestui erou solitar ce înseamnă munca în echipă atunci când Octobella, o răufăcătoare ce locuiește în apă în canalele de scurgere din oraș, le dă bătaie de cap. Dar Octobella nu știe că a fi erou înseamnă și să-ți ajuți prietenii, așa că nimic nu poate zdruncina prietenia celor trei.

Din 7 iunie, de luni până vineri, de la 17:30 

 

 

PREMIERĂ: NOI EPISOADE VAMPIRINA SEZONUL 3 

În noile episoade, Vampirina va avea multe motive să fie bucuroasă. În primul rând, va afla că un important critic muzical vrea să îî cunoască trupa, Vampirinele Rock. În plus, cel mai bun prieten al său din Transilvania va veni să o viziteze cu ocazia unui festival local. Descoperă ce aventuri o așteapta pe micuța Vee în fiecare zi, de luni până vineri, din 14 iunie, de la 16:30.

VAMPIRINA episoade noi in iunie 2021

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton