Homepage  / Știri

Vaya con Dios intră-n hora românească, vineri, în prima ediție „O dată-n viaţă”

Vaya con Dios intră-n hora românească, vineri, în prima ediție „O dată-n viaţă”

de Redactia Tvmania

Prima ediţie O dată-n viaţă din acest sezon marchează o premieră: o vedetă internaţională acceptă provocarea Iulianei Tudor. Emisiunea se difuzează în direct vineri, 3 octombrie, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.

iuliana tudor_sept 2014_foto Marius Baragan

 

Iuliana Tudor începe în forţă noul sezon al emisiunii pe care o prezintă la TVR 1 de şapte ani încoace. Vedeta TVR a invitat, pentru ediţia ce deschide sezonul de toamnă „O dată-n viaţă”, o trupă de talie mondială, Vaya con Dios.

Emisiunea poate fi urmărită vineri seară, de la ora 21.00, la TVR 1.

„Aştept ediţia de lansare a sezonului 14 ca şi când ar fi prima emisie! Cu emoţii, dar şi cu satisfacţia de a marca o altă premieră pentru noi, iar pentru telespectatori – o întâlnire specială. Sunt fericită că am reuşit să aduc în platoul O dată-n viaţă un artist valoros al planetei, Vaya con Dios! Este muzica adolescenţei mele, ştiam aproape toate textele lor, iar vocea lui Dani Klein este, indiscutabil, unică. Personal, e un vis împlinit! Pentru O dată-n viaţă – încă o premieră.”, este pariul Iulianei Tudor, înainte de prima ediţie.

Dani Klein

Telespectatorii vor avea ocazia, pe 3 octombrie, de a o vedea pe frumoasa solistă belgiană Dani Klein jucând şi simţind româneşte, pe ritmurile muzicii noastre populare, dar şi cântând live unul dintre şlagărele propriului repertoriu, pe scena O dată-n viaţă, acompaniată de inconfundabila Orchestră a Lăutarilor din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton