Homepage  / Vedete străine

Vedeta „Squid Game”, HoYeon Jung, le-a răspuns fanilor îngrijorați că a slăbit „mult prea mult”

Vedeta „Squid Game”, HoYeon Jung, le-a răspuns fanilor îngrijorați că a slăbit „mult prea mult”
10

de Redactia Tvmania

HoYean Jung, actriță ce a jucat în serialul de succes de la Netflix, „Jocul calamarului”/ „Squid game”, le-a răspuns fanilor care s-au arătat tot mai îngrijorați de felul cum arată acum după ce a pierdut brusc în greutate.

HoYean Jang a devenit celebră interpretând-o pe Kang Sae-byeok în serialul foarte popular de pe Netflix, Squid Game, care a devenit cel mai urmărit show lansat pe platformă, atrăgând un număr impresionant de 111 milioane de utilizatori în primele 28 de zile. Succesul rapid al serialului a însemnat că HoYean și distribuția au pornit într-o campanie de promovare îndelungată, care a implicat călătorii în toată lumea, scrie express.co.uk.

Într-un interviu acordat Star News, tânăra în vârstă de 27 de ani a dezvăluit cum stresul provocat de promovarea serialului Squid Game în străinătate i-a afectat enorm sănătatea, ceea ce a dus la scăderea bruscă a greutății sale obișnuite.

„Nu aveam timp să mănânc”, a spus actrița, despre viața ei profesională aglomerată.

Ea a continuat spunând că, după ce a plecat din SUA, a observat cât de mult a slăbit – opt kilograme și jumătate în doar 10 zile.

„Am pierdut mult prea mult în greutate”, a recunoscut ea.

„Toate hainele care mi se potriveau când am venit în America sunt acum mult prea largi”

Interviul mai sus amintit vine după ce fanii îngrijorați au intrat pe Twitter și Instagram unde și-au exprimat îngrijorarea îngrijorarea cu privire la sănătatea lui HoYean.

„Nu vreau să par deloc negativă, vreau doar să spun că văzându-te în rochia neagră mă îngrijorează puțin”, a scris @felbru432 sub una dintre cele mai recente fotografii de pe Instagram ale lui HoYean, în care aceasta afișează o siluetă vizibil mai mică.

„Știu cum este pentru modele să obțină un anumit standard de greutate, dar te rog să te asiguri că mănânci bine”, a adăugat @TerryBKlair3.

HoYeon-Jung-267684323_245767394310373_6940844033423633514_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Sezonul 2 „Jocul calamarului”/ „Squid Game”, confirmat oficial

După mai multe speculații, creatorul „Jocul calamarului”, Hwang Dong-hyuk, confirmă oficial că cel mai de succes serial Netflilx va avea și al doilea sezon.

„Jocul calamarului”/ „Squid Game” a intrat pe 17 septembrie pe platforma de streaming Netflix și în doar câteva zile a intrat în top 10 cele mai vizionate seriale în mai multe teritorii, în ciuda faptului că liniile mari ale poveștii nu suferă de prea multă originalitate.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton