Homepage  / Recomandări

Vedete cu nume de flori la „Totu-i fain”. Diana Enache și Alin Pascal au pregătit o ediție specială de Florii

Vedete cu nume de flori la „Totu-i fain”. Diana Enache și Alin Pascal au pregătit o ediție specială de Florii

de Redactia Tvmania

 Diana Enache și Alin Pascal îi vor surprinde pe telespectatorii Prima TV cu o ediție specială de Florii a emisiunii „Totu-i fain”.

Sâmbătă, pe 8 aprilie, de la ora 16.00, echipa „Totu-i fain” celebrează Floriile alături de Crina Matei, Florin Petrescu- Axinte, Florica Zaha, Florentina Vlad și Florin Boită.

Astfel, inconfundabilul Axinte va avea la purtător atât binecunoscuta căciulă, cât și glumițe și parodii în stilul caracteristic.

Floarea Bihorului, Florica Zaha, va povesti despre obiceiurile de Florii din Bihor.Iar pe cei doi tineri talentați interpreți de muzică populară, Florentina Vlad și Florin Boită, îi vom vedea și în altă ipostază, cântând alte genuri muzicale.

În plus, tot în ediția specială de Florii a emisiunii prezentate de Diana Enache și Alin Pascal la Prima TV, vom afla că între Crina Matei și Chef Antonio există o poveste veche. Cei doi se vor tachina întreaga emisiune, spre deliciul invitaților.

Nu ratați o ediție specială, pe 8 aprilie, de la 16.00, a emisiunii „Totu-i fain” difuzată de Prima TV, alături de amfitrionii Diana Enache și Alin Pascal.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton