Homepage  / Vedete româneşti

Vedete în rochie de mireasă. Cum arătau la nunta lor 10 celebrități din televiziune

Vedete în rochie de mireasă. Cum arătau la nunta lor 10 celebrități din televiziune
5

de Vasilica Rogozanu,

Unele au visat rochia de mireasă din copilărie. Altele nu s-au văzut niciodată în rochie de prințesă, cu crinolină. Un lucru e cert: în albumul de nuntă arătau impecabil!

Andreea Esca

Vedeta „Știrile Pro TV” s-a căsătorit un aprilie 2000 cu iubitul ei, francezul Alexandre Eram, acesta fiind cel mai mare eveniment monden al anului. „De mică îmi doream să mă mărit într-o catedrală catolică, cu multă lume de față și cu un cor care să cânte superb. Așa s-a și întâmplat. Îmi mai imaginam că o să am niște domnișoare de onoare frumoase, îmbrăcate ca niște prințese, și niște copilași ca doi îngeri care să ducă trena. Și bineînțeles că în toate visele mele mă măritam cu un prinț frumos. Și așa a fost. Singura diferență e că eu credeam că o să mă mărit la 24 de ani (avea 27 la nuntă, n.r.) și că o să am șapte copii”, povestea imediat după nuntă Andreea Esca, pentru TVmania.

Nicoleta Luciu

Vedete-in-rochie-de-mireasa-Nicoleta-LuciuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

La șapte ani după ce l-a cunoscut pe Zsolt Csergo, fosta asistentă a lui Teo s-a măritat în aprilie 2012 cu acesta, evenimentul având loc la Miercurea Ciuc, unde Nicoleta Luciu s-a și mutat și unde își crește cei patru copii. Mai frumoasă ca niciodată într-o rochie mulată și foarte decoltată, Nicoleta a avut emoții imense la propria nuntă, la care nași i-au fost Marina și Peter Imre.

Teo Trandafir

În iunie 2012, chiar în ziua în care împlinea 44 de ani, vedeta se căsătorea cu un fost rugbist român stabilit în Franța, Constantin Iosef. 150 de invitați, colegi și prieteni ai vedetei, au participat la evenimentul fastuos de la Buftea, la care Teo Trandafir a purtat o creație Liza Panait, în stilul ArtDeco al anilor ʼ20. Din păcate, nici cel de-al doilea mariaj al vedetei nu a rezistat foarte mult: s-au despărțit după doar șase luni.

Oana Andoni

Frumoasa prezentatoare a „Știrilor Pro TV” din weekend s-a căsătorit în octombrie 2006, la Viena, cu iubitul ei de atunci, Cătălin Stoica, cu care are acum două fetițe. Rochia simplă, tip sirenă, la care a asortat un buchet de trandafiri crem, a fost cumpărată din capitala Austriei, după ce a probat mai bine de 20 de modele. Luna de miere a fost în Bora Bora.

Irina Fodor

Pe 4 septembrie 2010, la o lună și jumătate de la cununia civilă, Irina și Răzvan Fodor au fost protagoniștii unei nunți de vis. „Iniţial am fost cu prietenele prin magazine, am probat rochii cu corset, cu crinolina şi, după ce mi-am dat seama că, de fapt, mă simt ciudat într-o astfel de ţinută, am capitulat,” mărturiseşte Irina. „Ajunsă acasă, am început să caut pe internet rochia ideală şi mi-am dat seama că, de fapt, vreau ceva simplu, din material uşor şi am găsit-o pe Rhea Costa. Am sunat-o, i-am spus că vreau ceva de inspiraţie grecească şi cât se poate de feminină”, spune Irina Fodor. Petrecerea de nuntă a avut loc în Corbeanca. 

Andreea Ibacka

Vedete-in-rochie-de-mireasa-cabral-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 5

Andreea Ibacka s-a căsătorit cu Cabral în iunie 2011, fiind nășiți de Irina și Răzvan Fodor. Evenimentul a avut loc într-o locație din Otopeni, decorată cu flori exotice, iar mireasa a purtat o rochie albă semnată Deea Buzdugan. Seara a fost deschisa de Cabral si Andreea pe piesa lui Bryan Adams,„Have You Ever Really Loved a Woman”, și cum Cabral i-a obisnuit pe cei din jur cu nonconformismul lui, ritmul s-a schimbat rapid și, dintr-un blues, dansul mirilor s-a transformat într-un dans exotic. Mirele a dat și explicația: „Rochia miresei nu ne permitea vreun mare vals și nici nu am avut timp de repetiții, așa că am improvizat puțin”. Cuplul tocmai și-a mărit familia recent cu al doilea lor copil, un băiețel. (mai au o fetiță).

Diana Dumitrescu

Primul mariaj al actriței, fostă vedetă acasă, a fost cu producătorul Ducu Ion, fiul Ruxandrei Ion. În 2009, actrița – pe atunci protagonistă în telenovelele de Acasă – s-a căsătorit la Biserica Albă din București, iar nunta a avut loc pe malul lacului din Buftea Snagov, la Studiourile MediaPro , unde a fost amenajat un cort alb, decorat cu candelabre, copaci cu flori albe și aripi de înger, tema petrecerii fiind Heaven. Mireasa a purtat o creație Max Chaoul, achiziționată de la Cannes, a cărei trenă depașea cinci metri lungime. Cuplul a divorțat patru ani mai târziu.

Ioana Ginghină 

Actorii Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au căsătorit civil în decembrie 2006, la trei luni după ce au devenit un cuplu, iar nunta au avut-o în 2007. Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale telenovelei „Daria, dragostea mea”, de la Acasă TV, unde au descoperit că au multe lucruri în comun. „De multe ori gândim la fel, vorbim şi descoperim cu uimire, bucurie că vedem lucrurile în acelaşi mod”, ne povestea Ioana. Cu o siluetă perfectă, Ioana a ales o rochie de mireasă simplă din satin și dantelă, în care arăta perfect. După 12 ani de relație și o fetiță, Ruxandra, cei doi s-au despărțit neașteptat în 2019.

Adela Popescu 

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au îndrăgostit în timp ce filmau pentru telenovela „Iubire și onoare” și s-au căsătorit câțiva ani mai târziu, în august 2015, într-un loc de vis: o cabană de lângă Gura Siriului. Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” a purtat o rochie de mireasă vaporoasă, cu aplicaţii cusute manual, și a avut un buchet cu flori sălbatice (mure sălbatice, hortnesii, bujori şi iederă) şi o coroniţă de flori pe cap. „Am petrecut de joi până duminică, ca în poveşti, pe domeniul Hadar Chalet, împreună cu cei 60 de invitaţi, prietenii şi familia, unde s-a încins cea mai tare petrecere la care am fost până acum”, povestea ea pe blog. Cuplul are trei băieți. 

Dana Rogoz

Actrița din „La Bloc” s-a căsătorit pe 14 iulie 2012 cu regizorul serialului, Radu Dragomir, cu care avea o relație de ani buni. Mirii s-au ocupat personal ca evenimentul de la Palatul Mogoșoaia să fie pe gustul lor: au avut un cort alb amenajat pe o pajiște imensă, decorat cu colivii și becuri colorate, felinare și ghirlande, precum și rânduri întregi de ghivece cu flori de câmp, pe care invitații le-au primit în dar, ca amintire. Rochia de mireasă purtată de Dana Rogoz a fost o creație Parlor by Veronica Zaharia. Cei doi au împreună doi copii, un băiat și o fetiță.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton