Homepage  / Vedete

„Vedete în sălbăticie cu Bear Grylls” începe, în premieră, pe Discovery

„Vedete în sălbăticie cu Bear Grylls” începe, în premieră, pe Discovery

de Redactia Tvmania

Actorii Zac Efron ("Vecini de coșmar"), Ben Stiller ("Viața secretă a lui Walter Mitty"), Channing Tatum ("O altă adresă de pomină") și Tom Arnold ("Sons of Anarchy"), celebrul jucător NFL (National Football League) Deion Sanders și Tamron Hall, prezentatoare MSNBC și una dintre gazdele programului TV "Today", împreună cu celebrul aventurier Bear Grylls, își testează rezistența în mijlocul sălbăticiei.

Noua emisiune „Vedete în sălbăticie cu Bear Grylls” are premiera pe Discovery Channel, duminică, 17 mai, de la ora 21:00.

 

Viața la Hollywood, sau cel puțin în felul cum e prezentată în paginile revistelor de divertisment, pare a fi ultimul loc de unde cineva ar vrea să fugă. Avioane particulare, festivaluri de film, petreceri după petreceri, întâlniri cu sponsori, impresari și șefi de studiouri, suite de asistenți personali, publiciști, impresari și manageri; de ce ți-ai dori să pierzi fie și un minut dintr-o astfel de viață? După cum știu foarte bine Bear Grylls și alți iubitori ai naturii, nimic nu se compară cu puterea sălbăticiei când cineva simte nevoia să se revitalizeze.

În fiecare săptămână, legendarul aventurier și instructor de supraviețuire va însoți o vedetă într-o aventură de 48 de ore prin sălbăticie. Împreună vor înfrunta diverse obstacole care le vor pune la încercare forța fizică și psihică, testându-le limitele. Iar în final, ajunși la capătul fiecărui traseu, vor simți că au trăit o adevărată renaștere spirituală.

În acest program TV alternativ, cu episoade de o oră, „Vedete în sălbăticie cu Bear Grylls”, celebrul aventurier și expert în tehnici de supraviețuire invită șase vedete în zone izolate și sălbatice din întreaga lume, pentru o experiență unică de 48 de ore.

Fiecare dintre aceste vedete va înfrunta sălbăticia necruțătoare în câte o călătorie plină de acțiune care necesită o forță incredibilă, fiecare într-o altă locație izolată. De la salturile cu parașuta în Munții Catskill, până la coborârea în rapel pe stâncile din Utah sau confruntarea cu ploaia torențială și vântul puternic din Scoția, Grylls și invitații săi celebri vor fi nevoiți să-și depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge cu bine la capătul călătoriei.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton