Homepage  / Articole

Vedetele Acasă aniversează 14 ani ai postului

Vedetele Acasă aniversează 14 ani ai postului

de Redactia Tvmania

La aniversarea a 14 ani, postul Acasă a pregătit mai multe ediții speciale, dar și multe surprize pentru telespectatorii săi. Joi, pe 2 februarie, Ioana Maria Moldovan și Dan Cruceru vor vorbi la „Poveștiri adevărate” despre cupluri care, de 14 ani, trăiesc înconjurate de iubire.

Viorel și Oana Lis, Adrian Enache și Iuliana Marciuc sunt doar două dintre cuplurile mondene care și-au spus „te iubesc”, cu bune și cu rele, în ultimii 14 ani. Poveștile lor vor putea fi urmărite începând de la ora 16.30.

O oră mai târziu, Cinema Acasă difuzează filmul „Frumoasa adormită” („Sleeping Beauty”), o coproducție SUA-Israel. Filmul spune povestea prințesei Rosebud, care ajunge să fie victima unui blestem.

Recent intrată în grila postului, telenovela „Suflet vândut” continuă, de la 19.30, povestea ai cărei protagoniști sunt Ana Brenda Contreras, Jose Ron, Jorge Salinas, Susana Gonzalez și Julian Gil. La 20.30 începe un nou episod din „Eva Luna”, în care îi putem vedea pe Blanca Soto și Guy Ecker.

Cabral și Mircea Solcanu le dau întâlnire telespectatorilor Acasă începând cu ora 22.00, pentru a-i delecta cu reportaje din viața mondenă, momente haioase și multă voie bună, la „Poveștiri de noapte”.

Mai târziu, de la 22.30, este programat filmul „Propunere indecentă” („Indecent proposal”), cu Demi Moore, Robert Redford și Woody Harrelson în rolurile principale. Vorbim despre Un soț, David (Woody Harrelson), o soție, Diana (Demi Moore), un miliardar șarmant cu ochii verzi, John (Robert Redford) și o propunere indecentă de un milion de dolari.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton