Homepage  / Vedete străine

Vedetele din Turcia au avut apariții incendiare la Festivalul de Film de la Cannes, dar și incidente neplăcute

Vedetele din Turcia au avut apariții incendiare la Festivalul de Film de la Cannes, dar și incidente neplăcute

de Anda Dincă,

Pe covorul roșu al recentului Festival de Film de la Cannes au strălucit și câteva vedete din Turcia. Astfel, și-au etalat ținutelele impecabile actrițe pe care le-ați văzut în producții de succes pe micile noastre ecrane. Doar actorul Erkan Petekkaya a avut parte de un incident neplăcut în timpul festivalului. 

Conform milliyet.com.tr, un hoț mărunt i-a furat telefonul protagonistului din “Furtună pe Bosfor”. Erkan terminase de mâncat la un restaurant din zona festivalului și se îndrepta spre zona cu taxiuri pentru a se întoarce la hotel, când i-a sunat telefonul. În momentul în care a răspuns, un tânăr i l-a smuls efectiv din mână și a fugit cu el.

Dar Erkan a avut prezență de spirit și condiție fizică și a alergat după el cam 300 de metri, l-a prins și l-a predat poliției.

„L-am urmărit pe hoț făcând zig-zag printre oameni. Nu știam că pot alerga atât de repede. L-am prins pe hoț, deși era un băiat tânăr. Am spus Dacă ai nevoie de bani, iți dau, am scos 50 de euro și mi-am cerut telefonul. Când nu a acceptat, am oferit încă 50 de euro și am spus: Ia acești bani, dă-mi telefonul. Când nu mi-a dat telefonul, deși a luat banii, l-am lovit cu pumnul în stomac și l-am dus la echipajul de poliție care patrula, ținându-l de braț”, a povestit actorul în vârstă de 51 de ani. 

Cum au arătat turcoaicele pe covorul roșu de la Cannes

Meryem Uzerli

Frumoasa Hurrem din serialul de epocă “Suleyman Magnificul” a avut o rochie neagră marca Fovari și bijuterii Chopard la premiera filmului “Top Gun: Maverick”. La gala de deschidere a festivalului ea a purtat o rochie baby-blue din colecția “YANINA Couture”. Bijuteriile au fost de asemenea Chopard. 

Meryem Sarah Uzerli la Cannes Film Festival. sursa foto: Nicolas Genin/ABACAPRESS.COM

Zerrin Tekindor

Pe micile noastre ecrane ați văzut-o în “Dragoste infinită” și “Doctorul minune”. La Cannes, ea a fost prezentă alături de colegii ei din filmul lui George Miller, “Three Thousand Years of Longing”.

“Filmată la Sydney, pelicula lui George Miller a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes. Mulțumesc întregii echipe. Draga mea Gamze, te iubesc atât de mult. @gamze_saracoglu. A fost o mare plăcere pentru mine să port rochia magnifică pe care ați creat-o. Vă mulțumesc mult vouă și echipei minunate.  #gamzesaraçoğlu #cannes2022 @festivaldecannes @3000yearsmovie”, a declarat Zerrin pe Instagram. 

Conform cumhuriyet.com.tr., din distribuția acestei drame fantastice fac parte atât actori de la Hollywood, precum Idris Elba și Tilda Swinton, cât și actori turci, printre ei Zerrin Tekindor și Ece Yüksel. 

Dilan Çiçek Deniz 

Actrița din “Legea familiei” a etalat o creație a designerului Hakan Yildirim și bijuterii Messika în valoare de 800.000 de euro. De asemenea, ea a participat la un eveniment privat al unui brand celebru de înghețată, găzduit de Kylie Minogue și DJ Peggy Gou.

Dilan Cicek Deniz – Cannes, France

Pinar Deniz

Frumoasa actriță din “Patria mea ești și tu!” și serialul de la Netflix, “Iubirea: Curs pentru începători”, a purtat și ea bijuterii Messika și o rochie diafană creată de Özgür Masur. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton