Homepage  / Galerie foto

Vedetele Discovery au făcut show la „Discovery OFF ROAD TRIAL”

Vedetele Discovery au făcut show la „Discovery OFF ROAD TRIAL”

de Redactia Tvmania

Aproape 30 de concurenţi şi sute de spectatori s-au bucurat sâmbăta trecută de o experienţă plină de adrenalină pe dealurile din Sărata Monteoru, judeţul Buzău, cu ocazia Discovery OFF ROAD TRIAL. Organizat de Clubul Off Road Bucovina şi Discovery Channel, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv (FRAS), evenimentul i-a avut ca gazde pe Gary Humphrey și Bill Wu, prezentatorii emisiunii „2 nebuni pe 4 roţi” de pe Discovery Channel.

Cei doi au dat startul competiţiei şi au testat limitele câtorva dintre maşinile de teren aduse la faţa locului de competitorii români.

[imagebrowser id=886]

În aplauzele şi încurajările publicului, maşinile au trecut de obstacolele de pe traseul forestier de câteva sute de metri, care a testat limitele celor 28 de piloţi români. Locul 1 şi cupa Discovery OFF ROAD TRIAL a fost câştigată de cel mai mic automobil înscris în competiţie, un Subaru, condus de Laszlo Csernatony. Acesta a obţinut un timp de 1,09 minute.

Între cele două manşe de concurs, au avut loc demonstraţii tehnice de off road de cea mai înaltă calitate, pe un teren foarte dificil aflat în apropiere. Adevăraţi monştri pe 4 roţi au arătat că legile fizicii pot fi „păcălite” atunci când şoferii sunt talentaţi iar masinile sunt echipate corespunzător.

„Ne-am simţit atât de bine încât nu mai vrem să plecăm din România”, a spus Gary Humphrey, expert în supravieţuire, la finalul evenimentului.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton