Homepage  / Ultimul număr

Vedetele îşi întâlnesc avatarurile la Antena 1

Vedetele îşi întâlnesc avatarurile la Antena 1

de Redactia Tvmania

Roxana Ionescu face echipă cu Răzvan Popescu pentru a prezenta „Star Avatar”, pe perioada verii, la Antena 1. Noul cuplu de prezentatori ne aşteaptă în fiecare sâmbătă seara, de la ora 20.30, cu duete între vedete şi concursuri inedite.

Nu a mai apărut pe sticlă de la începutul anului, de când i s-a luat rubrica meteo din cadrul „Observatorului”, însă acest lucru n-a determinat-o pe Roxana Ionescu să dea curs ofertelor primite din partea altor televiziuni. Antena 1 i-a răsplătit loialitatea cu „Star Avatar”, o producţie estivală difuzată sâmbătă seara, de la ora 20.30. „Este o emisiune-concurs cu vedete şi oameni obişnuiţi, un format de calitate, lipsit de scandaluri şi diferit de ce găsim acum pe piaţă”, îşi laudă Roxana Ionescu cel mai nou proiect, pentru care a început filmările pe 23 iunie, alături de omul de radio Răzvan Popescu.

Jean Paler, Miki şi Maria Buză sunt starurile pe care le veţi vedea în ediţia din 10 iulie. În urma unui concurs, invitatul principal – Tavi Colen – va alege o vedetă cu care să facă un duet la finalul emisiunii, însă nu poate comunica cu aceasta decât prin intermediul unui avatar (o persoană obişnuită), de unde şi numele emisiunii. „Eu voi sta alături de vedete pe parcursul emisiunii şi voi încerca să relatez tot ce se întâmplă şi să identific toate reacţiile pe care le au vedetele când văd ce fac avatarurile lor”, mai spune Roxana.

Ocupată până în august

Prezentatoarea de 25 de ani s-a bucurat din plin de perioada în care nu a avut activitate. „M-am ocupat mai mult de mine şi de familie, am ieşit cu prietenii, am fost plecată în mini-excursii prin ţară, dar clar m-am dedicat mai mult persoanelor dragi pe care uneori, din cauza programului aglomerat, le mai neglijam”.

.

Citiţi textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton