Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Vera de la „Survivor România”, dezvăluiri despre conflictele din competiție: „Mergea în junglă și plângea”

Vera de la „Survivor România”, dezvăluiri despre conflictele din competiție: „Mergea în junglă și plângea”
7

de Redactia Tvmania

După eliminările din „Survivor România” multe secrete ies la iveală. Vera a părăsit în urmă cu mai bine de o săptămână competiția de la Kanal D.

Vera Miron a făcut parte din echipa Războinicilor de la „Survivor România”. Pentru că a acumulat cele mai puține puncte din partea telespectatorilor, a fost eliminată în urma nominalizării făcute de Albert din competiția Survivor România 2021. Plecarea sa a fost la aproape două săptămâni de când intrase în show-ul din Republica Dominicană.

 La două zile după ce a ajuns în România, fosta concurentă face dezvăluiri neașteptate. Invitată în platoul emisiunii Teo Show, Vera a vorbit și despre conflictele pe care le-a avut cu coechipiera sa, Maria Chițu.

„Maria mi se pare puțin frustrată. Ea mergea în junglă și plângea. Plângea pentru că nu știa să se integreze. Nu știa să vorbească cu echipa. Maria era geloasă că toată lumea se înțelegea bine cu mine. Ea se bucura atunci când pierdeam punct sau când nu puteam să intru pe traseu. Tot ce am de zis despre ea este că era puțin geloasă pe mine, puțin mai mult. Ea a avut o problemă cu Marius și cu Andrei. Era geloasă pentru că Andrei și Marius vorbeau cu mine, iar ea îl simpatiza foarte mult pe Marius, mereu spunea „vai, ce drăguț e Marius!”.

Din echipa Războinicilor nu o suportă nimeni pe Maria, în afară de Albert. Eu, de când am intrat, nu am avut niciun conflict cu nimeni. Sindy e un om extraordinar, abia aștept să vină acasă, să stăm împreună. Chiar mi-a spus „Ce mă fac dacă pleci tu și rămân singură cu Maria?!” (…) Eu nu am dormit între Maria și Sindy, asta e o minciună, o să se vadă pe cameră că am dormit între Marius și Sindy. Ei și-au luat pătura și s-au retras”, a declarat Vera de la Războinici, la Teo Show.

 

https://www.tvmania.ro/programe-tv-pentru-azi-joi-29-aprilie-291674

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton