Homepage  / Vedete / Vedete străine

Vera Fischer, adică Yvette din „Clona”, s-a vaccinat. Cum arată actrița la 69 de ani!

Vera Fischer, adică Yvette din „Clona”, s-a vaccinat. Cum arată actrița la 69 de ani!
12

de Redactia Tvmania

Zilele trecute, brazilianca de 69 de ani, pe care o lume întreagă o știe drept Yvette din telenovela „Clona”, a primit prima doză de vaccin anti-Covid și a arătat mândră momentul celor aproape un milion și jumătate de fani de pe contul său de Instagram.

Un pic emoționată, un pic nerăbdătoare, dar solară și zâmbitoare, așa cum era și Yvette – fanii telenovelei „Clona” știu despre ce vorbim – Vera Fischer a făcut zilele trecute, în Rio de Janeiro, vaccinul anti-Covid (Brazilia este una dintre țările puternic lovite de pandemie). Iar actrița de 69 de ani a ales să urce înregistrarea video a momentului pe contul său de Instagram: „A sosit și ziua mea!” scrie Fischer.

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Vera Fischer 🎥🎭 (@verafischeroficial)


 

Anul trecut, actrița a fost concediată de Globo, dar întâmplarea nu pare să o fi afectat în vreun fel pe Vera Fischer. Aceasta, foarte activă în social media, unde urcă constant poze cu ea în ipostaze sexi, este mereu lăudată de fani pentru felul incredibil cum arată: „Ești minunată”, „Ce divă”, „Ce frumoasă ești, Vera!”, plus inimioare peste inimioare –  așa reacționează de fiecare dată fanii.

165982388_1657428947978712_1031133843926991703_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Vera Fischer și secretele sale: fără alcool, fără mobil

 

Cum toată lumea a remarcat cât de bine arată, la fel, toată lumea o întreabă care sunt secretele ei. Pentru o emisiune tv din Brazilia, actrița a povestit:

„Beau puțin (acum). Corpul meu e atât de curat că și dacă beau doar un pic mai mult, vomit. Organismul meu nu mai duce. Doar chestii ușoare. Sunt completă. Mai sănătoasă ca niciodată. Vreau să mor la 102 ani”, i-a spus mai în glumă, mai în serial, Vera gazdei Pedro Bial.

 

Tot lui Bial, Vera i-a mărturisit că nu mai are telefon mobil:

„Nu mai am. De ce? Am un telefon acasă. Cine vrea să-mi lase mesaj, să-mi lase”, și-a explicat poziția actrița, care a continuat: „Dragilor, imaginați-vă, o femeie superbă în rochie de seară, se duce la o petrecere cu gentuța aia mică, cu un clutch, în care intră doar cheile și cardul de credit – și cu mobilul în cealaltă mână?! Ce urât! Zici că ai televizorul cu tine. Nu e elegant!”

 

Tipic pentru o braziliancă, să se gândească doar la petreceri!

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton