Homepage  / Muzică

Vescan şi Alina Eremia au lansat videoclipul piesei „În dreapta ta”

Vescan şi Alina Eremia au lansat videoclipul piesei "În dreapta ta"

de Redactia Tvmania

După ce s-a bucurat deja de aprecierea foarte multor fani, piesa "În dreapta ta" are acum și un videoclip în care îi veți putea vedea pe Vescan, Alina Eremia și Mahia Beldo, compozitorul piesei.

Filmările au avut loc într-un apartament dintr-un complex rezidențial și într-un studio video impresionant, iar responsabili de regie sunt Richard Stan și Claudiu Stan de la Vision Production.

„Am avut șansa să lucrez cu o echipă foarte bună. Cei de la Vision Production s-au asigurat că videoclipul să iasă fix așa cum ne-am dorit, atmosfera de la filmări a fost relaxată, a fost o reală plăcere să colaborez cu ei. Am știut cu toții din prima ce vrem și nu am întâmpinat nicio problemă, totul a mers ca pe roate. Ne-am distrat, am cântat, am dansat, a fost super!”, a spus Alina.

„Videoclipul „În dreapta ta” reprezintă amintirea în detaliu a trecutului ‘fericit’… Băieții de la Vision Production au făcut o treabă foarte bună, sunt mulțumit total. Pe lângă asta, ne-am și distrat bine la filmări. Vizionare plăcută fiecărui român ce dă play!”, a spus Vescan.

Puteți urmări aici videoclipul Vescan cu Alina Eremia „În dreapta ta”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0DnCZFHOZcs[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton