Homepage  / Filme Online / Netflix

Veste bună pentru fanii serialului Netflix „The Witcher”

Veste bună pentru fanii serialului Netflix „The Witcher”

de Redactia Tvmania

În sfârșit au început filmările la noul serial „The Witcher: Blood Origin”, ocazie cu care au fost confirmate distribuția și numele regizorilor. Un prequel al cunoscutului serial fantastic „The Witcher”, lansat pe Netflix în 2019, noua producție ne va spune povestea originii primului Witcher, pierdută în negura timpului. 

Împărțit în șase episoade, serialul „The Witcher: Blood Origin” ne conduce cu 1200 de ani înainte de existența lumii pe care am cunoscut-o deja în „The Witcher”, într-o lume a elfilor, unde au loc evenimente spectaculoase, care converg spre „conjuncția sferelor”. Aceasta are loc atunci când lumile monștrilor, oamenilor și elfilor se contopesc, formând un univers unic. 

În „The Witcher: Blood Origin” îi vom vedea pe Mirren Mack („Sex Education”), care va juca rolul lui Merwyn, pe Lenny Henry (actor deja celebru la cei 16 ani ai săi, care va juca și în serialul „Lord of the Rings”) în rolul lui Balor și pe Jacob Collins Levy (pe care îl știm din „Tânărul Wallander”, dar și din „Doctor Who”, unde a fost Lord Byron) în rolul lui Eredin. Lizzie Annis va fi Zacaré, Huw Novelli („The Capture”) va fi Callan „Brother Death”, iar Francesca Mills (pe care am văzut-o în excelentul serial „Harlots”) va fi Meldof. Alături de ei vor juca și Amy Murray, Nathaniel Curtis, Zach Wyatt și Dylan Moran. 

Cele șase episoade vor fi regizate de Sarah O’Gorman („Cursed”, „The Last Kingdom”) și de Vicky Jewson („Close”, „Born of War”). Alături de distribuția de mai sus, îi vom vedea în noul serial și pe Laurence O’Fuarain, Sophia Brown și Michelle Yeoh („007 și Imperiul zilei de mâine”, „Tigru și dragon”, „Asiatici bogați și nebuni”).

Filmările la serialul „The Witcher: Blood Origin” au început chiar luna aceasta. Producția îl are ca showrunner pe Declan de Barra, care este și producător executiv, alături de Lauren Schmidt Hissrich, Matt O’Toole , Jason Brown, Sean Daniel, Tomek Baginski și Jarek Sawko. Scriitorul polonez Andrzej Sapkowski, autorul unei serii de șase romane fantastice și cincisprezece nuvele publicate și la noi, care au stat la baza producției „The Witcher”, este consultant creativ al serialului.

Entuziasmat, Declan de Barra a spus deja despre serial:

„Ca fan de o viață al producțiilor fantastice, sunt mai mult decât încântat de povestea din «The Witcher: Blood Origin». Imediat după ce am citit cărțile din seria «The Witcher» am început să mă întreb cum era lumea elfilor înainte de sosirea cataclismului. Am fost întotdeauna fascinat de ascensiunea și căderea civilizațiilor, de modul în care știința, descoperirile și cultura înfloresc chiar înainte de această cădere. Cantitățile de cunoștințe care se pierd pentru totdeauna într-un timp atât de scurt, adesea agravate de colonizare și de rescrierea istoriei, sunt foarte mari. Lăsând în urmă doar fragmente din povestea adevărată a unei civilizații. «The Witcher: Blood Origin» va spune povestea civilizației elfe înainte de căderea ei și, cel mai important, va dezvălui istoria uitată a primului Witcher”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton