Homepage  / Vedete / Vedete străine

Veste șoc! Un actor principal din „Bridgerton” părăsește distribuția

Veste șoc! Un actor principal din „Bridgerton” părăsește distribuția

de Redactia Tvmania

Actorul care a făcut ravagii odată cu participarea sa în producția Netflix, „Bridgerton”, părăsește distribuția celui mai vizionat serial produs de platforma de streaming.

Netfix a anunțat că actorul Rege-Jean Page nu va reveni în sezonul doi al serialului. 

Surse citate de Hollywood Reporter susțin că Page a semnat contract pentru un singur sezon și și-a îndeplinit obligația contractuală față de Netflix și producătoarea Shonda Rhimes. Acordul a fost în concordanță cu modul în care producătorii, inclusiv Netflix, și-au imaginat producția, deoarece fiecare sezon se va concentra pe personaje diferite.

Ce spune Netflix despre plecarea lui  Rege-Jean Page din „Bridgerton” 

Iată comentariul Netflix transmis prin rețelele de socializare:

„Dragi cititori,
În timp ce toate privirile se îndreaptă spre încercările lordului Anthony Bridgerton de a găsi o vicontesă, noi ne luăm rămas bun de la Regé-Jean Page, care l-a jucat atât de triumfător pe Ducele de Hastings. Ne va fi dor de prezența lui Simon, dar va face întotdeauna parte din familia Bridgerton. Daphne va rămâne o soție și o soră loială, ajutându-și fratele să navigheze în viitorul sezon social și ceea ce acesta are de oferit – mai multă intrigă și romantism decât s-ar aștepta cititorii mei.
A voastră,
Lady Whistledown”

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Netflix Romania (@netflixro)

 

Ce se întâmplă de acum încolo cu Rege-Jean Page

 

Page a răspuns veștilor prin Twitter:

„O plăcere și un privilegiu! O onoare de a fi membru al familiei – pe ecran și în afara ecranului, distribuție, echipă și fani incredibili – dragostea este reală și va continua să crească.”

Actorul are o agendă încărcată în perioada următoare și deja lucrează la viitoare producții. Urmează să îl vedem în filmele fraților Russo tot la Netflix, în „The Grey Man”, dar  și în lungmetrajul pregătit de Paramount,  „Dungeons & Dragons”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton