Homepage  / Seriale / Seriale americane

Veste tristă (din nou!) pentru fanii „Magnum, detectiv particular”. Ce se întâmplă cu serialul

Veste tristă (din nou!) pentru fanii „Magnum, detectiv particular”. Ce se întâmplă cu serialul

de Mioara Tronaru,

„Magnum, detectiv particular”, „Magnum P.I.” (2018), reboot-ul serialului cu același nume, care-a rulat între anii 1980-1988 avându-l pe Tom Selleck în rolul principal, a fost difuzat la noi pe Diva și Pro Arena, unde am putut vedea noile episoade cu Jay Hernandez și Perdita Weeks.

Anulări, grevă și contracte

Serialul „Magnum, detectiv particular” a avut viață grea. După primele patru sezoane, în mai 2022, a fost anulat, deși era plasat bine în audiențe, de CBS și preluat apoi de NBC, care a anunțat încă două sezoane. Conform Deadline, noii patroni au comandat încă 20 de episoade, împărțite pe două sezoane, al cincilea și al șaselea, și la vremea respectivă veștile erau bune: povestea avea mari șanse să meargă mai departe. Luna aceasta însă, tot Deadline a aflat că NBC a renunțat, iar „Magnum, detectiv particular” se va termina odată cu ultimele episoade ale sezonului 5.

De fapt, este vorba despre una dintre primele victime ale grevei scenariștilor, care durează de mai mult de 50 de zile și nu pare să ajungă la un final fericit.

O întreagă serie de „întâmplări nefericte” au dus la această anulare. Contractele actorilor din „Magnum, detectiv particular” urmează să expire pe 30 iunie, așa că NBC avea în față mai multe opțiuni: să comande încă un sezon fără să aibă habar când va putea intra în producție, să prelungească contractele actorilor fără să știe când se va termina greva scenariștilor sau să anuleze pur și simplu serialul. Și în fața atâtor necunoscute, producătorii de la NBC au ales calea cea mai sigură: anularea.

Adio, dar mai stau puțin

Vestea despărțirii de serial a apărut și pe contul de Instagram al Perditei Weeks, care interpretează în „Magnum…” personajul Juliet Higgins și care a ținut să transmită astfel un mesaj fanilor. Alături de o fotografie cu ea și Jay Hernandez, pe fundalul unui apus de soare, actrița a scris: „Mulțumesc foarte mult pentru susținerea voastră și un mare mulțumesc tuturor actorilor și echipei pentru această jumătate de deceniu de distracție”.

Nu ne vom despărți însă chiar acum de personajele interpretate de Jay Hernandez și Perdita Weeks. Sezonul 5, care-a devenit astfel ultimul, a fost împărțit, după ultimele mode, în două părți, fiecare de câte 10 episoade. Prima parte a fost difuzată în Statele Unite între 19 februarie și 23 aprilie, la NBC. Iar a doua parte, ale cărei episoade sunt deja filmate, este programată pentru toamna aceasta.

Dacă nicio platformă de streaming nu e interesată de preluarea serialului, s-ar putea ca acesta să fe sfârșitul pentru noile aventuri ale lui „Magnum, detectiv particular”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton