Homepage  / Netflix

Vestea bună e că au început filmările pentru sezonul al doilea din „Alice in Borderland”, vestea rea e că va avea premiera pe Netflix abia anul viitor

Vestea bună e că au început filmările pentru sezonul al doilea din „Alice in Borderland”, vestea rea e că va avea premiera pe Netflix abia anul viitor

de Mioara Tronaru,

„Alice in Borderland” (2020) este un serial japonez care spune povestea unui grup de prieteni care ajung în mod inexplicabil într-un univers paralel în care se desfășoară un complicat joc de supraviețuire, iar ei trebuie să se lupte pentru a rămâne în viață. Primul sezon a fost un succes, dar abia acum au început filmările pentru cel de-al doilea.

Netflix a anunțat data de lansare a celui de-al doilea sezon al serialului „Alice in Borderland”, dar nu este chiar o veste bună pentru fanii care așteptau deja de cevas vreme continuarea aventurilor din primul sezon al serialului japonez adaptat după manga semnată de Haro Asō.

În cadrul Netflix Japan Festival 2021, platforma de streaming a adus în discuție sezonul al doilea și a confirmat că actorii Kento Yamazaki (care interpretează rolul Ryôhei Arisu) și Tao Tsuchiya (care are rolul Yuzuha Usagi) se vor întoarce în noile episoade.

Producția se află acum în filmări, dar premiera noului sezon nu va avea loc mai devreme de decembrie 2022, adică la doi ani de la primul. Iar fanii nu pot decât să spere că așteptarea va merita, pentru că vor avea nevoie de mare răbdare până să descopere noile jocuri sadice pe care vor trebui să le înfrunte protagoniștii serialului.

„Alice in Borderland” este un serial exclusiv Netflix, iar primul sezon este disponibil pe platformă.

Cum s-a terminat primul sezon. Atenție spoilere!!!

Încercarea de a rămâne în viață a protagoniștilor s-a combinat, în cazul serialului „Alice in Borderland”, cu aceea de a înțelege cum au ajuns în joc și cine este în spatele acestei desfășurări de forțe.

Din cei trei prieteni cu care începe povestea, nu a mai rămas până la final decât unul singur: Ryôhei Arisu, un tip de 24 de ani, obsedat de jocuri video, care nu a reușit să facă nimic cu viața lui până la această vârstă. Alături de el însă, cooptată în timpul jocului, este acum Yuzuha Usagi (Tao Tsuchiya), o expertă în supraviețuirea în condiții extreme și care a fost transportată în joc, la scurtă vreme după dispariția tatălui său.

Trailer „Alice in Borderland”

Foto: Netflix

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton