Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Vestea momentului în showbiz! Dima Trofim va deveni tată pentru prima dată. Ce sex are bebelușul

Vestea momentului în showbiz! Dima Trofim va deveni tată pentru prima dată. Ce sex are bebelușul
5

de Redactia Tvmania

Dima Trofim și iubita sa, Angela, vor deveni părinți pentru prima dată. Prezentatorul a dat vestea cea mare în această dimineață în emisiunea „Star Matinal”, pe care o prezintă la Antena Stars.

Vestea momentului în showbiz-ul românesc! Dima Trofim și iubita sa vor deveni părinți pentru prima dată. Partenera prezentatorului, Angela, este însărcinată în cel de-al doilea trimestru și în toamna acestui an va aduce pe lume primul lor copil. 

Dima Trofim a anunțat că iubita sa este însărcinată, în direct, la Antena Stars, în cadrul emisiunii „Star Matinal”. Cei doi au dorit să țină secretă sarcina până în momentul în care medicii i-au asigurat că bebelușul este bine.  

„Nu mi-a fost ușor să spun pentru că emoțiile mă copleșeau. Pierdeam cuvintele. Este un copil dorit. Ne-am gândit la treaba asta și l-am făcut. E cu Doamne Ajută. Mai avem încă jumătate de parcurs. Am anunțat-o pe mămica. I-am spus rapid prin telefon, după care față în față. Toată familia a fost super fericită”, a spus Dima Trofim, la Antena Stars.

Dima Trofim, în lacrimi când a aflat că va fi tată

Prezentatorul TV a dezvăluit că și-a dorit foarte mult să devină tată, iar în momentul în care a aflat marea veste a izbucnit în lacrimi. Angela i-a pregătit trei teste de sarcină pozitive pentru a-i da vestea:

„Mi-au lăcrimat ochii. În momentul în care m-a anunțat mi-a trântit trei teste de sarcină pozitive. A fost un moment de block, dar chiar mi-am dorit un copil. Un an și un pic a trecut de când suntem într-o relație’, a mai povestit prezentatorul de la Star Matinal.

Dima Trofim a anunțat totodată când va naște iubita sa, Angela, dar și sexul bebelușului lor: 

„Pe 26, 27 septembrie se va naște. Este fetiță’, a mărturisit Dima Trofim.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton