Homepage  / Filme Online / Netflix

Vești bune pentru fanii „The Umbrella Academy”! Noile episoade pot fi urmărite deja pe Netflix

Vești bune pentru fanii „The Umbrella Academy”! Noile episoade pot fi urmărite deja pe Netflix

de Andra Stana,

UPDATE, 22 iunie: 10 noi episoade din „The Umbrella Academy”, sezonul 3, pot fi urmărite, de azi, 22 iunie, pe Netflix. Ce se întâmplă în serialul cu Elliot Page, Tom Hopper și Emmy Raver-Lampman.

Ce aduce nou sezonul 3 din „The Umbrella Academy”, serial Netflix

Distribuția „The Umbrella Academy”, sezonul 3, îi include și pe Justin Cornwell, Britne Oldford, Genesis Rodriguez, Cazzie David și Jake Epstein. Aceștia le dau viață membrilor Academiei Sparrow, introdusă în poveste în sezonul 2 al serialului. Rămâne de văzut dacă cei din „Umbrella Academy” își vor putea rezolva conflictele cu membrii „Sparrow Academy”.

Până să urmăriți cele mai noi aventuri ale personajelor din „The Umbrella Academy”, sezonul 3, pe Netflix, platforma a pregătit o recapitulare a sezonului 2. Aceasta poate fi urmărită în filmulețul următor.

Știrea inițială:

Premiera „The Umbrella Academy”, sezonul 3, la Netflix

„The Umbrella Academy”a fost reînnoit cu sezonul 3, în noiembrie 2020. Vestea a apărut la 3 luni de la debutul sezonului 2 al serialului. Recent, Netflix le-a dat fanilor vestea cea bună. Premiera sezonului 3 se apropie cu pași repezi!

Producția noului sezon „The Umbrella Academy” a început în februarie 2021. Anul acesta, fanii vor putea urmări zece noi episoade ale seriei. Potrivit anunțului făcut în mediul online de Netflix, sezonul 3 din „The Umbrella Academy” va fi încărcat pe platforma de streaming pe 22 iunie 2022.

Actorii care se întorc în serial sunt: Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin Min, Ritu Arya și Colm Feore. 

Steve Blackman („Fargo”, „Altered Carbon”) se întoarce în calitate de showrunner și producător executiv. 

Despre „The Umbrella Academy”

În aceeași zi din anul 1989, patruzeci și trei de copii sunt născuți în mod inexplicabil de către femei fără nicio legătură între ele, care nu au prezentat semne de sarcină cu o zi înainte.

foto: Netflix © 2022

Șapte dintre ei sunt adoptați de către un miliardar care creează The Umbrella Academy și își pregătește „copiii” pentru a salva lumea. Acum, cei șase supraviețuitori se reunesc la aflarea morții tatălui lor și trebuie să lucreze împreună pentru a rezolva misterul din jurul morții acestuia. Însă familia înstrăinată începe să se destrame datorită personalităților și abilităților lor divergente, fără a menționa amenințarea iminentă a apocalipsei globale.

The Umbrella Academy se bazează pe seria de benzi desenate creată și scrisă de Gerard Way, ilustrată de Gabriel Bá și publicată de Dark Horse Comics. Serialul este produs de Universal Cable Productions pentru Netflix, Steve Blackman este producător executiv și showrunner.

Dacă primul sezon a redat încercarea grupului de a apocalipsa,  sezonul doi a prezentat un complot al acestora de călătorie în timp după ce grupul nu a reușit să oprească sfârșitul lumii.

Sezonul trei va necesita probabil ca membrii Umbrella Academy să-și remedieze din nou greșelile de călătorie în timp, deoarece al doilea sezon s-a încheiat odată cu sosirea grupului în timpul prezent, doar pentru a constata că au fost înlocuiți de un grup rival, Academia Sparrow.

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton