Homepage  / Vedete

Vești bune pentru fiul lui Michael Buble: Noah va petrece Crăciunul alături de familie

Vești bune pentru fiul lui Michael Buble: Noah va petrece Crăciunul alături de familie

de Redactia Tvmania

Fiul de doar trei ani al artistului Michael Buble și al actriței Luisana Lopilato a terminat prima etapă a tratamentului împotriva cancerului de ficat de care suferă și își va petrece sărbătorile de Crăciun alături de familie, ne informează contactmusic.com.

michael-buble

Michael Buble și soția lui nu se vor întoarce anul acesta în Vancouver, unde obișnuiau să se relaxeze de Crăciun, ci vor sta în Los Angeles, orașul în care fiul lor primește îngrijiri medicale. Alături de ei se află deja mama Luisanei, Beatriz, iar de sărbători sunt așteptați să sosească din Argentina și fratele și tatăl acesteia.

Familia a primit cu mare bucurie veștile bune din partea medicilor și, tocmai de aceea, pentru ei, acest Crăciun va fi unul special.

Michael Buble a luat o pauză de la cariera sa muzicală și, potrivit surselor citate de The Mirror, nu va mai cânta până când fiul său nu se face bine.

Michael Buble şi Luisana Lopilato mai au un fiu, Elias, care s-a născut în ianuarie 2016. Cei doi sunt căsătoriţi din anul 2011.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Pe aceeași temă:

Fiul de trei ani al cântărețului Michael Buble a început chimioterapia. Ce șanse îi dau doctorii

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton