Homepage  / Cinema

Vești despre „Thor: Love and Thunder”: Natalie Portman abia așteaptă să-l interpreteze pe „The Mighty Thor”

Vești despre „Thor: Love and Thunder”: Natalie Portman abia așteaptă să-l interpreteze pe „The Mighty Thor”

de Redactia Tvmania

Sequel-ul lui „Thor: Ragnarok” și al patrulea film din saga „Thor”, „Thor: Love and Thunder” va fi regizat de Taika Waititi (Oscar pentru „Jojo Rabbit”), după un scenariu de Jennifer Kaytin Robinson și Taika Waititi.

Natalie Portman este gata să-l interpreteze pe The Mighty Thor în așteptatul „Thor: Love and Thunder”. Actrița de 39 de ani a dezvăluit încă de la Comic-Con-ul de la San Diego de anul trecut că se va întoarce ca Jane Foster în „Thor: Love and Thunder”, și va deveni The Mighty Thor. Acum, Portman a confirmat pe Instagram într-un live cu Serena Williams că filmările vor începe în Australia, în februarie 2021, iar premiera va fi undeva în martie 2022.

Regizorul Taika Waititi a vorbit despre film la Comic Con at Home, descriind noua peliculă ca fiind „foarte romantică”. „Sunt într-o perioadă romantică. Vreau să fac o poveste de dragoste. Vreau să fac ceva ce nu am mai făcut niciodată, ceva la care nici măcar nu m-am gândit până acum”, a explicat Waititi pentru BBC.

Scenariul pentru „Love and Thunder” nu este încă definitivat, deși Waititi spune că lucrează de mai mult de un an la el, dar că a mai făcut niște modificări inclusiv săptămâna trecută. În același timp, regizorul se ferește să dea detalii și teoriile au început să circule. Una dintre ele spune că evenimentele din „Thor: Love and Thunder” s-ar putea derula într-o dimensiune paralelă creată de Loki în „Avengers: Endgame”.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton