Homepage  / Seriale / Seriale americane

Vești pentru fanii „Anatomia lui Grey”. Ce premieră bifează Ellen Pompeo în sezonul 19, proaspăt anunțat de ABC

Vești pentru fanii „Anatomia lui Grey”. Ce premieră bifează Ellen Pompeo în sezonul 19, proaspăt anunțat de ABC

de Andra Stana,

„Grey’s Anatomy/Anatomia lui Grey” a devenit cel mai longeviv serial cu medici difuzat în primetime. Serialul va avea un al 19-lea sezon, a anunțat luni compania ABC, citată de etonline.com.

ABC a anunțat că se face un nou sezon „Anatomia lui Grey”

Ellen Pompeo va face în continuare parte din proiectul „Anatomia lui Grey”, dar în dublu rol. Ea va reveni atât în calitate de interpretă a lui Meredith Grey, cât şi ca producător executiv al serialului.

Ellen Pompeo a fost până acum co-producător executiv al „Anatomiei lui Grey”. Din 2022, ea va deveni producător executiv. ABC a anunţat că producătoarea executivă Krista Vernoff va coordona în continuare proiectul. Aceasta a devenit showrunner în locul Shondei Rhimes, de la al 14-lea sezon încolo.

Actorii Chandra Wilson şi James Pickens Jr., parte din distribuţia originală, vor reveni de asemenea în sezonul 19. Cel de-al 17-lea sezon a fost centrat pe pandemia de Covid-19, cu Meredith însăşi pe punctul de a muri. Apoi, acţiunea din sezonul 18, lansat în septembrie 2021, se petrece într-o lume post-pandemică, scrie observatornews.ro.

În cel mai recent sezon, Scott Speedman a debutat ca obişnuit al serialului, în rolul Nick Marsh, chirurg stabilit în Minneapolis care a întâlnit-o prima dată pe Meredith în al 14-lea sezon. Având în vedere că ea face naveta în Minneapolis, unde lucrează pentru tratarea Parkinson, a început o relaţie cu Nick.

Personajele mult iubite ale serialului se întorc de asemenea în sezonul 19, vorbim evident de Meredith Grey, Miranda Bailey și Richard Webbers, interpretate de cei trei membri ai distribuției originale ai lui Grey, Pompeo, Wilson, respectiv Pickens Jr..

„Nu aș putea fi mai încântat că vom continua să spunem poveștile lui Meredith, Bailey, Richard și ale tuturor celorlalți medici de la Gray Sloan Memorial pentru încă un sezon”, a spus Rhimes. „Este o adevărată mărturie pentru Krista Vernoff, distribuție, echipaj și toți scriitorii care țin publicul în faţa ecranelor săptămână de săptămână. Și nu ar fi posibil fără generațiile de fani incredibili care au susținut Grey’s Anatomy atâția ani.”

Ellen Pompeo visează la finalul „Grey’s Anatomy”

Ellen Pompeo, protagonista serialului „Anatomia lui Grey”, își dorește ca producția care îi aduce anual o sumă de bani imensă să se termine curând. Mărturisirea a fost făcută recent, într-un material publicat de Insider.

Starul „Anatomia lui Grey” nu știe încă modul în care se va termina povestea din serial pentru personajul ei, Meredith Grey. Cu toate acestea, Pompeo ar vrea ca fanii seriei cu medici să afle răspunsul cât mai curând posibil.

„Am încercat să conving pe toată lumea că ar trebui să se termine”, a spus actrița. Declarația a fost făcută, recent, într-un interviu pentru publicația Insider. În același material, Pompeo a mai explicat că duce lupte grele de convingere cu factorii de decizie în acest sens.

Serialul rulează la americani din 2005 încoace – „Anatomia lui Grey” a ajuns la sezonul 18 – iar nimeni nu vrea să îl vadă terminat. „Simt că eu sunt singura naivă care continuă să se întrebe: Dar care va fi povestea, ce poveste vom spune?”, a explicat actrița în decembrie 2021Se pare că de vină pentru continuarea aparent la nesfârșit a poveștii ar avea legătură cu munții de bani pe care încă îi produce serialul.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton