Homepage  / Știri

Veşti proaste pentru fanii lui Meryem Uzerli

Veşti proaste pentru fanii lui Meryem Uzerli

de Redactia Tvmania

Ultimele informaţii despre „Cesaret”, serialul cu care actriţa trebuia să revină în toamnă pe micile ecrane turceşti, nu sunt deloc îmbucurătoare.

Meryem Uzerli

Cu doi ani în urmă, Meryem Uzerli ieşea pe neaşteptate din „Suleyman Magnificul” din cauza unei căderi nervoase, spre disperarerea fanilor lui Hurrem din toată lumea. Acum, susţinută de familie şi de un nou iubit (actorul Ozan Guven, adică Rustem Paşa din acelaşi „Suleyman Magnificul”), devenită între timp mamă, Meryem urma să revină triumfătoare în atenţia publicului cu un proiect îndelung pregătit: „Cesaret”, în traducere „Curaj”, o intensă poveste de dragoste plasată în Turcia contemporană, în care Murat Yldirim îi era partener.

Proiectul, anunţat încă din primăvară şi promovat de cei doi actori inclusiv la Cannes, pare însă blocat, cel puţin momentan, scrie https://www.izleyiciplatformu.com.

În primul rând, se pare că nu există încă un scenariu. Deşi compania producătoare ar fi bătut la uşa a numeroşi scenarişti, nu ar fi ajuns la nici o înţelegere. Or, cum e deja mijlocul lui august, lipsa scenariului înseamnă că sub nici o formă serialul nu poate prinde grila de toamnă (la începutul verii, se vorbea de o premieră în luna septembrie).

În al doilea rând, regizorii aleşi de producători, fraţii Taylan, care locuiesc în SUA, ar fi părăsit de curând Turcia şi s-ar fi întors acasă la ei. Alt semn de prost augur, scrie aceeaşi sursă.

În al treilea rând, în piaţă se vorbeşte că, la sfârşitul lui august, contractul dintre compania producătoare şi cele două supervedete, Meryem Uzerli şi Murat Yildirim, ar expira, cei doi fiind liberi să-şi caute alte proiecte. Ceea ce Murat ar fi făcut deja, la sfârşitul lui iulie fiind anunţată ştirea că ar urma să joace într-un serial alături de Colin Farrel.

Te-ar putea interesa și:

Meryem Uzerli, din „Suleyman Magnificul”, şi-a sărbătorit fetiţa

Meryem Uzerli (Hurrem din „Suleyman”) iubește din nou

Meryem Uzerli, prima copertă de când a devenit mămică

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton