Homepage  / Vedete / Vedete străine

Vești proaste pentru Will Smith. Ce se întâmplă cu noul său film, „Emancipation”

Vești proaste pentru Will Smith. Ce se întâmplă cu noul său film, „Emancipation”

de Andra Stana,

Will Smith încă suportă consecințele după ce l-a pălmuit puternic pe Chris Rock la gala Premiilor Oscar 2022. De curând s-a aflat că lansarea noului său film, „Emancipation”, se amână până anul viitor.

Lansarea filmului „Emancipation” ar fi trebuit să aibă loc la finalul lui 2022, pe Apple TV +. În schimb, deși a trecut mai mult de o lună după incidentul de la gala premiilor Oscar, atunci când Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock pentru o glumă despre soţia sa Jada Pinkett Smith, actorul pare să tragă în continuare ponoasele pentru gestul său.

Filmul „Emancipation” ar urma să fie lansat în 2023, scrie Variety. Astfel, Will Smith ratează șansa de a fi nominalizat la Oscar.

În această peliculă, Smith îl interpretează pe Peter, un sclav pe o plantaţie din Louisiana, care decide să fugă către nord şi să se alăture Union Army după ce a fost bătut cu sălbăticie.

Nu doar palma dată lui Chris Rock este motivul pentru care filmul a fost amânat

Palma dată de Will Smith lui Chris Rock ca urmare a unei glume despre tunsoarea soţiei sale Jada Pinkett Smith, pare a nu fi singurul motiv al schimbărilor în privinţa filmului, scrie adevărul.ro.

Regizorul Antoine Fuqua s-ar afla acum în etapa postproducţiei. Filmările au adunat întârzieri din pricina uraganului Ida în sudul Statelor Unite şi a cazurilor de Covid din echipă.

Un alt motiv menționat de Variety ar fi lunga listă a filmelor a căror lansare este prevăzută pe Apple TV+ la sfârșitul lui 2022. 

Soarta viitoarelor filme ale lui Will Smith, incertă

Producţia „Bad Boys 4” a fost oprită. Pe de altă parte, și Netflix a pus pe pauză dezvoltarea filmului „Fast and Loose”, în care Will Smith trebuia să joace rolul șefului unei organizații criminale care suferă de pierderi de memorie. Regizorul David Leitch, care trebuia să conducă proiectul, a demisionat cu o săptămână înainte de gala Oscar 2022. Netflix se străduia să găsească un înlocuitor, dar acum nu prea se grăbește să mai facă acest lucru.

De asemenea, Will Smith avea și alte proiecte la Netflix, cum ar fi „The Council” și „Bright 2”, dar și soarta acestora este neclară.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton